Szerintetek ez mi lehet? (Lent kifejtem)
Boldog párkapcsolatban élek már több éve. Megszakítással “védekezünk” hiszen ha becsúszna egy baba akkor nem lenne nekünk probléma. :) A mostani hónapban olyan fura érzetem van. Felpuffadtam és egy idegen test érzetem van a hasamban. Illetve rengeteget szellentek mostanság.
Majd augusztus 13.-án kellene megjönnie, de alig várom már hogy tudjak tesztelni.
Szerintetek ez lehet baba?
Ezek max psm tünetek.
Vagy kevesebb puffasztó dolgot kellene enni.. 🙄
Ahogy az első 2 írja.
Y
És ha késik még az is lehet, hogy becsúszott.. de a “tünetek” lutrik..
Nagyon koran lenne még ahhoz. Csak rossz az emésztesed. Ha terhességi tünet lenne, akkor már a teszt is mutatná.
Amúgy ha gyereket akartok, inkább beszéljétek meg és próbálkozzatok. Nem szokott jól kijönni ez a megszakításos játék, hogy "nem lenne probléma, ha becsúszna", ilyenkor általában az van, hogy az egyik akarja (itt most te), a másik nem. A gyerek olyasmi, amit mindkettőtöknek akarni kell. Szerintem üljetek le ezt megbeszélni.
Nekem tünetem: a szédülés, émelygés, fáradság, alhasi fájdalom( folyamatosan jelen van most is de azt mondják jelen is lesz mert alakulnak a dolgok bent) illetve mellem megduzzadt, és a bimbóim rettentő érzékenyek, nagyon durván fáj, van hogy viszket már ránézni se tudok annyira fáj, de tényleg semmi nagyítás nincs benne.
Remelem segített 🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!