Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen tüneted volt mikor...

Milyen tüneted volt mikor kislányt vártál és milyen volt mikor kisfiút?

Figyelt kérdés

2022. aug. 14. 20:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
89%

Ez a pattanásos dolog sem igaz, ikreim lesznek, fiúk, és az első trimeszterben én is tele voltam pattanással, aztán a másodiktól elmúlt.

Ezek mind csak ilyen bebeszélések, valóban minden terhesség más, és nem amiatt, hogy épp kisfiú vagy kislány.

Illetve már nincs olyan sok hátra, hogy kiderüljön, nekünk a 12 hetes genetikai uh-n már megmondták.

2022. aug. 14. 21:03
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
#1 vagyok, válaszoltam a kérdésre! Mondatba kellett volna foglalnom, hogy kedves kérdező, semmilyen tünetem nem volt sem amikor lány, sem amikor fiút vártam? Nem jött meg, tesztet csináltam, pozitív lett, elmentem orvoshoz, megerősítette. Növekedett a hasam, mozgott a baba, aztán mentem szülni...
2022. aug. 14. 21:18
 13/24 anonim ***** válasza:
88%
2 év volt a 2 terhesség között mind kettőnél semmi tünet csak nőtt a hasam, egy fiú, egy lány. 20 évmúlva ugyan úgy csak itt 12 hétig hányinger émelygés mind 2x egy fiú egy lány
2022. aug. 14. 22:03
 14/24 anonim ***** válasza:
80%

Elsonel nagyjabol a mellfeszulesen kivul semmi nem volt, fiu.

A masodiknal hanyinger, emelyges, hanyas.. egybol tudtam,hogy lany mivel ahogy hallottam inkabb lanyoknal vannak rosszulletek es mivel a fiunal semmi ilyen nem volt. Igazam is lett es kislany lett.

2022. aug. 14. 22:16
 15/24 anonim ***** válasza:
56%

14-es vagyok.

Ezen kivul meg azt mondjak,hogy akkor van sok savad ha hajas lesz a baba, nalam ez is bejott.

A szepsegnek pedig szerintem nincs koze a nemhez. Valakinek jol all a terhesseg, van aki nagyon megcsunyul. Ahogy a borod zsirossaga valtozhat attol is,hogy tobb mindent eszel es igy jon ki rajtad. Olajos cuccok,magvak pl sok embernek egybol meglatszanak az arcan. En emiatt is hasznaltam arc es testradirt.

2022. aug. 14. 22:21
 16/24 anonim ***** válasza:
88%

Van fiam es lanyom is. Mindkettonel ugy hanytam h majd bele haltam.

A lannyal rosszabb volt, akkor infuziora is kerultem. 12. heten mint akit elvagtak.

A fiammal napi par hanyassal elvoltam, de eltartott 16. hetig.

2022. aug. 14. 22:34
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

A mondás úgy tartja , kislány elveszi az anyja szépségét.

A kisfiú pedig megszèpíti az anyját.☺️

Nálunk bejött.

Kislányomnál borzalmas állapotban volt a bőröm. Nem csak az arcomon......

14 hétig hánytam kb minden nap. Nagyon rossz volt.

Fiammal semmi bajom nem volt. Az arcom ,a bőröm nagyon szèp volt.

Keveset híztam. És nem voltam rosszul. Pedig akkor már ott volt a 2 2,5 éves kislányom. ☺️

2022. aug. 14. 22:50
 18/24 anonim ***** válasza:

Én kisfiút várok (32. hét végén járok), semmilyen tünetem nem volt eddig, csak az első hetekben az elég intenzív mellfeszülés, ami szép lassan megszűnt.

De ez szerintem nem függ annyira a baba nemétől, mert pl. anyukám is minden kellemetlen tünet nélkül viselte a velem való terhességét, pedig én ugye lány vagyok 😀

Egyébként a gyomorégésre kíváncsi leszek a továbbiakban, másfél hete voltam UH-on, és ott már mutatták a baba hajacskáját is, mégsem ég a gyomrom egyelőre...

2022. aug. 14. 23:09
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Kislány: semmi tünet nem volt az álmosságon kívül, valamint nem kívántam édeset.

A húgom 2 lányt szült és 1 fiút. Mind a 3 terhességet végighányta szülésig.

2022. aug. 14. 23:54
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

En kislanyt varok. Elso hetekben nagyon fajt es feszult a mellem, nem kivantam semmit aztan szinte percre pontosan minden heten 2 napig olyan durva migrenes fejfajasom lett, hogy azt a ket napot vegig hanytam,a tobbi napon jol voltam. Kb 13-14 hetesen elmult a fejfajas es azota sem fajt egyszer sem.

A borom pedig még sosem volt ilyen szep, mint most. Pedig nekem mindig eleg problemas volt, de a terhesseg alatt semmi gondom nincs vele.

Kislanynal azt tartjak hogy az edeset kivanod. Na en egyaltalan nem tudtam edeset enni, amit kivantam az a pizza es a chips volt, szoval ezekre a “joslasokra” ne adj.

2022. aug. 15. 06:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!