A kép alapján kisfiúra vagy kislanyra tippelnétek?
2022. júl. 2. 15:22
2/24 anonim válasza:
Lányra tippelnék. Aztán majd kiderül
3/24 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy kislány. Semmi olyan nincs a lába között ami fiúra adna esélyt - szerintem. :) Jó babavárást.
4/24 anonim válasza:
Szerintem tukán lesz.Azt nem tudom milyen nemű.
5/24 A kérdező kommentje:
A normális válaszokat köszi, a többi szerintem meg baromira unatkozik a szünetben..
2022. júl. 2. 15:34
7/24 anonim válasza:
Szerintem is lány! Nálunk a fiúknál így nézett ki (16 hetes):
8/24 anonim válasza:
Kislányom és kisfiam is van. Szerintem kislány van a képen.
9/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de fingom sincs. De előttem a szonográfus szakvizsgával rendelkező genetikus szaktekintélyek megmondták, hogy kislány, szóval biztosan az.
10/24 anonim válasza:
A lányomat és a fiamat is láttam hasonló szögben monitoron, ez alapján én lánynak mondanám. A fiamnak nagyon is látszottak ott dolgok, ahol ezen a képen nincs semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!