Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Korai terhesség alatt lehet...

Korai terhesség alatt lehet fehérjeport fogyasztani?

Figyelt kérdés

Azért gondolkodtam fehérjeporon, mert még a minimum fehérje is alig jön össze, sőt.

Vagy esetleg étrend váltàs lenne jobb? Nem is tudom hogy teljesíthetném.

2022. aug. 14. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
13%
Ha arra nem vagy képes hogy étrendet valts a születendő gyerekedert legalabb amíg a hasadban van, minek estel teherbe?
2022. aug. 14. 13:32
 2/10 A kérdező kommentje:
Az effajta válaszokat le se írjàtok, mert erre a stílusra nem vagyok kíváncsi:)
2022. aug. 14. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
A baba kalóriaszükséglete alig valami. Pláne az elején. Néhány szelet sajt fedezi.
2022. aug. 14. 13:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fehérjeport fogyasztani, de valószínűleg fölösleges. Sokan az első hónapokban kb semmit nem tudnak megenni, egész nap hánynak és a baba mégis tud fejlődni, mert elveszi tőled ami kell neki.
2022. aug. 14. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan fogyaszthatod mértékkel. Tehát ha a normál fehérjeszükségletedet fedezed belőle, nem lesz bajod, csak ne fogyassz extrém sokat.
2022. aug. 14. 13:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Alapvetően a saját fehérje szükségletemet sem nagyon tudom teljesíteni. Most hogy teherbe estem azért szeretném, na meg egészségesebben enni is, kisebb nagyobb akadàlyokkal.

A sajttól megundorodtam.

Natúr joghurtot eszegetek, egy nap egyet minimum, tejet. Húst nem eszek minden nap, de azt is szoktam.

Esetleg még a túró jó ötlet.

2022. aug. 14. 14:04
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Tojás?
2022. aug. 14. 14:16
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Túró, tojás, hüvelyesek, felvágottak, sajtkrém, humusz, zabkása.
2022. aug. 14. 14:25
 9/10 anonim ***** válasza:
87%

Lehet

Sőt lombik alatt van olyan szakasz, amikor kifejezetten javasolt is. ( veültetés utàn)

Az arányokra figylej, mert nem helyettesíti a megfelelő táplálkozást, a vesét megterheli ami így is a terhesség alatt nagy igénybevételnek van kitéve.

Szóval mértèkkel nyugodtan, de próbàlj nem édesítettet fogyasztani ( mert az édesítőszer nem a legjobb)

Vannak natúr készítmények, csak kicsit drágábbak.

2022. aug. 14. 14:36
 10/10 anonim ***** válasza:
73%

Én is fehérjeport iszok reggel este. Nekem az endokrinológus javasolta, de pont valamelyik nap olvastam hogy az embrió növekedését is a sok fehérje támogatja.

7+3 hkm

2022. aug. 14. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!