Korai terhesség alatt lehet fehérjeport fogyasztani?
Azért gondolkodtam fehérjeporon, mert még a minimum fehérje is alig jön össze, sőt.
Vagy esetleg étrend váltàs lenne jobb? Nem is tudom hogy teljesíthetném.
Alapvetően a saját fehérje szükségletemet sem nagyon tudom teljesíteni. Most hogy teherbe estem azért szeretném, na meg egészségesebben enni is, kisebb nagyobb akadàlyokkal.
A sajttól megundorodtam.
Natúr joghurtot eszegetek, egy nap egyet minimum, tejet. Húst nem eszek minden nap, de azt is szoktam.
Esetleg még a túró jó ötlet.
Lehet
Sőt lombik alatt van olyan szakasz, amikor kifejezetten javasolt is. ( veültetés utàn)
Az arányokra figylej, mert nem helyettesíti a megfelelő táplálkozást, a vesét megterheli ami így is a terhesség alatt nagy igénybevételnek van kitéve.
Szóval mértèkkel nyugodtan, de próbàlj nem édesítettet fogyasztani ( mert az édesítőszer nem a legjobb)
Vannak natúr készítmények, csak kicsit drágábbak.
Én is fehérjeport iszok reggel este. Nekem az endokrinológus javasolta, de pont valamelyik nap olvastam hogy az embrió növekedését is a sok fehérje támogatja.
7+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!