Lombik beültetés után második napon vagyok! Van olyan aki fogyasztott fehérjeport vagy tejsavófehérje port terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Nem nagyon bírom a tejet és nem szeretném hogy emiatt kevés legyen a fehérje bevitelem!!!2015. febr. 12. 16:27
1/11 Manka68 válasza:
Fehérjét nem elsősorban a tejből, hanem a húsfélékből és a tojásból viszünk be a szervezetbe. :-)
1dl tejben 3 gramm fehérje van, (ha jól számolok ez 3%), míg egy szelet hús 100%-os, vagyis egy 12dkg-os szelet az pont 120gramm fehérje. Ha nem tévesztettem el a matekot, akkor az pont 4 liter tej fehérjemennyiségével egyenlő. :-)
Szóval ne kínozd magad a tejjel, egyél husit. :-)
Én a mű dolgokat nem nagyon ajánlanám terhesség alatt.
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm igazad van!!!! :) csak olyan kevésnek tűnik a kis husi meg a tojás! szeretném ha ez most sikerülne mert ez már a negyedik beültim volt!azért köszönöm!
2015. febr. 12. 20:01
3/11 anonim válasza:
Én letöltöttem fehérjetáblázatot és az alapján készítettem el a kajákat, de zömében hús volt a fehérjeforrás, mivel semmilyen tejterméket nem fogyasztok. Tojást egyszer kétszer ettem. A lencsében és a szárazbabban is sok fehérje van. A szója kerülendő a fitoösztrogén tartalma miatt. A szénhidrát minimalizálására is nagyon ügyelni kell.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat!!!!! :) :) mindent eszek amit csak tudok remélem siker lessz!!
2015. febr. 15. 08:01
6/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a doki, hogy a beültetés után már nem kell annyi fehérjét ennem naponta, és inni se kell olyan sokat mint a stimuláció alatt. Most vagyok ET után a 9-edik napon, izgulok rendesen...
7/11 anonim válasza:
Kedves 6-os, nekem a doki pont nem így mondta! :) Pozitív lett a tesztem és azután is azt mondta, hogy folytassam a sok fehérjét és a sok folyadékot, mert a hcg emelkedés még jobban felerősíti a lombikos mellékhatásokat! Tehát folytatni kell még beültetés után is, sőt még ezek szerint pozitív teszt után is. Én ittam a fehérjeporokat is az elején, de már inkább húst és halat eszem. Sok sikert! :)
8/11 anonim válasza:
A 6.-os vagyok. Ma voltam orvosnál, de megint nem mondott semmit a fehérjékről. Vett tőlem vért, terhes vagyok, elég magas a hcg-m is. Valahogy úgy vettem az egész lombikot, hogy amelyik baba akar az megmarad, amelyik meg nem, az nem marad. Így aztán mindent csináltam, csak nem emelgettem nagyon nehéz dolgokat. De mindnekinek magának kell eldöntenie, hogy mit lehet és mit nem. Még mindig csak hallkan merek örülni, mert azt mondják elsőre kevésenk sikerül. Megkérdezhetem, hogy neked hányadik ez a lombikod? Szorítok, hogy minden rendben legyen!
9/11 A kérdező kommentje:
Ez sem sikerült!!!! nekem is azt monta sok sok fehérje!!! nekem még gyógyszerrel sem tudják meg vastagítani a méhnyálkahártyám!!! senki nem tudja hogy miért nem marad meg a terhesség!!ez volt a 4.-dik beültim! én azt mondom ha egészséges és meg akar maradni akkor meg is fog maradni!!!!!!!!!!!! sok sikert és jó egészséget mindenkinek!!!!!!!
2015. febr. 27. 12:50
10/11 anonim válasza:
Újra hatos vagyok. Kedves kérdező, nagyon sajnálom. :-(
Kívánok neked lelki erőt és kitartást. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!