Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Folyamatos fáradtság normális...

Folyamatos fáradtság normális terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Már pár hete olyan fáradtságot érzek magamon, hogy nem tudom megmagyarázni. Pedig szépen eszem zöldségeket gyümölcsöket, nem hiszem hogy az lenne a hiba hogy nincs miből energiát merítenie a testemnek, viszont csak fekszem szinte egész nap és csukódik le a szemem. Ma is már 2x szundiztam 2 órákat. Ez normális vajon? Kicsit úgy érzem a ‘halálomon’ vagyok, meg hogy már sose leszek energikus, és kezdek berezelni. 28 hetes vagyok
2022. aug. 13. 17:24
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
21 hetes vagyok, de én sem érzem azt a második trimeszteri kirobbanó energiát, amit a tankönyvek írnak 🤷‍♀️
2022. aug. 13. 17:44
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nézess laborba vasat, nekem a vashiány okozta ugyanezt.

Mióta szedem a doki által javasolt vastablettát, azóta minden ok.

2022. aug. 13. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
#2-es milyen vasat szedsz? Mennyi idő után érezted a hatását? Nekem vmi szirupot javasolt a dokim, annyira nem érzem hatásosnak
2022. aug. 13. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok

Neo Fero folgammát szedek, két hétig napi 2x1, aztán csak napi 1x kell, de azt mondta a doki szülés után lehet hogy megint kelleni fog a napi 2x.

Kb egy hét után éreztem, hogy már nem akarok folyamatosan aludni. Nekem annyit mondott a doki, hogy arra figyeljek nagyon hogy szorulást okozhat,de nálam nincs ilyen gond szerencsére.

2022. aug. 13. 18:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Normális!

És ez még csak a kezdet.

Nekem sajnos a vas nem segített.

2022. aug. 13. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Normális.
2022. aug. 13. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
Tényleg érdemes vasat nézetni. Bár én szedtem és mégis mindennap (mikor már nem dolgoztam) aludnom kellett egy picit délután, mint a gyerekek. :)
2022. aug. 14. 06:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem világ életemben alacsony volt a vasam, most is 9.1-es az ertékem a 10 valamennyi helyett, de ilyen hullafáradt f*stalicska sosem voltam :D

Mondjuk az 5. héten kezdődött és brutálisan durva formában a 9-10. hétig tartott ki. De olyan szinten, hogy haza jöttem a munkából olyan 4-5 körül, fürödtem, este 6 körül beestem az ágyba és másnap reggel 6-ig aludtam egyhuzamban.

Most 2 hete picit jobb, nem akarok azonnal ágyba zuttyanni, csak lepihenek pár percre mert folyton émelygek. Ez a 12. hetem.

2022. aug. 14. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Szintén így voltam, és én vérszegény vagyok nem rég derült ki. A Neo Ferro Folgammát szedem én is.
2022. aug. 14. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!