Folyamatos fáradtság normális terhesség alatt?
Nézess laborba vasat, nekem a vashiány okozta ugyanezt.
Mióta szedem a doki által javasolt vastablettát, azóta minden ok.
2-es vagyok
Neo Fero folgammát szedek, két hétig napi 2x1, aztán csak napi 1x kell, de azt mondta a doki szülés után lehet hogy megint kelleni fog a napi 2x.
Kb egy hét után éreztem, hogy már nem akarok folyamatosan aludni. Nekem annyit mondott a doki, hogy arra figyeljek nagyon hogy szorulást okozhat,de nálam nincs ilyen gond szerencsére.
Normális!
És ez még csak a kezdet.
Nekem sajnos a vas nem segített.
Nekem világ életemben alacsony volt a vasam, most is 9.1-es az ertékem a 10 valamennyi helyett, de ilyen hullafáradt f*stalicska sosem voltam :D
Mondjuk az 5. héten kezdődött és brutálisan durva formában a 9-10. hétig tartott ki. De olyan szinten, hogy haza jöttem a munkából olyan 4-5 körül, fürödtem, este 6 körül beestem az ágyba és másnap reggel 6-ig aludtam egyhuzamban.
Most 2 hete picit jobb, nem akarok azonnal ágyba zuttyanni, csak lepihenek pár percre mert folyton émelygek. Ez a 12. hetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!