Hasra estem baj lehet?
28 hetes vagyok
A kisfiam elott terdeltem, oltoztettem es egy kisgyerek hatulrol (jatszoter) nekem rohant, esett en meg ra a gyerekemre, hassal. Ot jol osszenyomtam. Annyira megijedtem h az adrenalintol nem ereztem semmi, szeremcsere a kisfiam(3y) se vette nagyon zokon, nem fajt neki, de azota ahogy felalltunk faj a gyomrom. Tulelheto nem veszes csak aggodom a baba miatt nagyon. Ennek mar 1 oraja, nem verzek, nem gorcsolok, magzatviz szeru dolog se folyik, baba mozog. Csak a gyomrom fajdigal.
Szerintetek lehet gond? Be kene mennem a korhazba?

Biztos h ettol faj a gyomrom mert ahogy felalltam egybol ereztem, elotte nem fajt es azota nagyjabol el is mult.
Csak egyszer olvastam valahol pont taln itt gyakorin h vki autobalesetet szenvedett terhesen es a babaja fogyatekos lett :( honnan lehet tudni h nem utottem be ugy szegenyt h el es nincs baja de esetleg…. Olyan stressz tramua erte hogy… vagy ez hulyeseg?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!