Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hasra estem baj lehet?

Hasra estem baj lehet?

Figyelt kérdés

28 hetes vagyok

A kisfiam elott terdeltem, oltoztettem es egy kisgyerek hatulrol (jatszoter) nekem rohant, esett en meg ra a gyerekemre, hassal. Ot jol osszenyomtam. Annyira megijedtem h az adrenalintol nem ereztem semmi, szeremcsere a kisfiam(3y) se vette nagyon zokon, nem fajt neki, de azota ahogy felalltunk faj a gyomrom. Tulelheto nem veszes csak aggodom a baba miatt nagyon. Ennek mar 1 oraja, nem verzek, nem gorcsolok, magzatviz szeru dolog se folyik, baba mozog. Csak a gyomrom fajdigal.

Szerintetek lehet gond? Be kene mennem a korhazba?

2022. aug. 13. 13:17
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nincs gond, az ijedtségtől is fájhat a gyomrod. Ha bármi rendelleneset észlesz, akkor persze rögtön doki. De most szerintem az is elég, ha pihensz és próbálsz megnyugodni.
2022. aug. 13. 13:24
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Nem hinném.
2022. aug. 13. 13:26
 3/17 A kérdező kommentje:
Remelem… nagyon megijedtem :( bizom benne h vedi ot annyira bent minden h nem lett baja:( mrg h a burok nem repedt meg meg a lepenynek sincs baja… pont melsofali😭
2022. aug. 13. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
84%
A tested nagyon védi, de ha megnyugtat, menj be ügyeletre, max feleslegesen rá néznek, de szerintem nem lesz gond, nyugi.
2022. aug. 13. 13:31
 5/17 anonim ***** válasza:
80%
Engem kb ennyi idős terhesen az extra nagy méretű kutyám rúgott hasba (nem szándékosan). Én is nagyon meg voltam ijedve, de semmi baj nem lett. Nagyon jól vannak ők védve ott bent.
2022. aug. 13. 13:35
 6/17 anonim ***** válasza:
88%
Ennyitől semmi bajotok nem lesz, a gyomrod nem ettől fáj.
2022. aug. 13. 14:24
 7/17 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nem mennék be.
2022. aug. 13. 14:33
 8/17 A kérdező kommentje:

Biztos h ettol faj a gyomrom mert ahogy felalltam egybol ereztem, elotte nem fajt es azota nagyjabol el is mult.

Csak egyszer olvastam valahol pont taln itt gyakorin h vki autobalesetet szenvedett terhesen es a babaja fogyatekos lett :( honnan lehet tudni h nem utottem be ugy szegenyt h el es nincs baja de esetleg…. Olyan stressz tramua erte hogy… vagy ez hulyeseg?

2022. aug. 13. 14:34
 9/17 A kérdező kommentje:
Illetve egy ilyen utan mennyi ido milva derul ki h lett burokrepedes, magzatvizszivargas esetleg lepenylevalas? Ez orakkal kesobb is bekovetkezhez v csak kozvetlen utana?
2022. aug. 13. 14:37
 10/17 anonim ***** válasza:
87%
Figyelj ha ennyire aggódsz akkor inkább menj be a kórházba és mond hogy görcsölsz mert úgy rögtön meg is néznek.Inkább mint hogy ezen idegeskedj.
2022. aug. 13. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!