Majdnem hasra estem. Lehet baja a babának?
Figyelt kérdés
Az előbb a lépcsőn elbotlottam. Nem estem el igaziból,( bár egy bokaficam lehet,hogy besikerült ),nem ütöttem meg a pocakom. Ugye nem lehet baj?2009. máj. 28. 09:15
1/6 anonim 

válasza:

Ne aggódj! A babának elég jó kis mechanikai védelme van (hasfal, méh, magzatvíz), igen komoly ütésnek kell ahhoz érni a hasat, hogy baj legyen. Én szó szerint hasra estem, abból sem lett semmi baj.
2/6 anonim 

válasza:

Kb 4 hónapos terhesen elájultam. Persze pont hasra "dobtam" magam, úgy szedtek össze. A babának nem lett semmi baja. Ne aggódj, szívósak ezek a babák :)
3/6 anonim 

válasza:

Ne félj, a baba nagyon jó helyen van odabent, nem eshet baja. Főleg, hogy még a pocidat se ütötted be. A magzatvíz nagyon jól védi még az erősebb ütésektől is, így ne izgulj.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat,megnyugtattatok. De a bokaficam egyre esélyesebb... :o(
2009. máj. 28. 09:37
5/6 anonim 

válasza:

Pihentesd és mielőbbi jobbulást! Nézesd meg orvossal!
6/6 anonim 

válasza:

Én is így jártam pár nappal ezelött.Én is megbotlottam a lépcsön és gurultam lefelé,mindkét lábam nagyon megütöttem.Másnap elmentem dokihoz,megnézte ultrahangon,de nincs semmi gond.Ne aggódj!Föleg ha nem ütötted meg a hasad. 36hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!