Néha 7 feletti vércukorszint nagyon káros a magzatra?
Figyelt kérdés
Terhelésen határértek volt a cukrom, diétát írt elő a doki, de s cukorgondozóba azt mondta, hogy nem kell menni. Azóta méregetem magamnak, tapasztalom mit ehetek. Az a baj, hogy a gyümölcsöket imádom, más édességről bármikor lemondok. Ha heti 1-2x bűnözök és eszek szőlőt pár szemet, az nagy baj? 8,2 re ment fel így, napközbe teljesen rendben volt2022. aug. 12. 22:24
31/39 anonim válasza:
Ja és akkor a kórház dokijai is hülyék voltak bioszból,de a gyakori majd tutibb?🤣🤣🤣🤣
32/39 A kérdező kommentje:
Láttam egy kérdést, ahol a kismama kávét akar inni, figyi, szerintem menj át oda, hátha ott sikered lesz, ha itt már nem lett :)
2022. aug. 13. 19:45
33/39 anonim válasza:
De válaszolj már mitől vagy jobb? Letettél doktorit és dietetikus vagy? Tényleg érdekel minden rosszindulat nélkül. Az én válaszaim nem voltak ennyire nagyképűek és bunkók...
34/39 A kérdező kommentje:
A dietetikus elég felszínesen tanulja a dolgokat, például nem tanulnak biokémiát, ami az alapja az egész emberi szervezetnek, csak úgy mondom
2022. aug. 13. 20:06
35/39 anonim válasza:
Értem tehát amikor az orvos azt mondja baj van akkor cseszik rá, mert ön... mi is?
36/39 anonim válasza:
Én csak kívülállóként kérdezem, akkor most fogsz szőlőt enni továbbra is? Csak azért kérdem, mert te kérdezted, baj-e, hogy eszel pár szemet. Próbáltad, hogy többször is megnézed a szőlőszemek evése előtt és után a cukrod? Akkor látnád, mennyit dob rajta.
37/39 A kérdező kommentje:
Eddig sem ettem, mint ahogy írtam is. Próbálgatom továbbra is azt, hogy miből mennyit lehet. Nem lett extrém magas a terhelés, 7,0 (bár egyébként egy mérés nem mérés)
2022. aug. 13. 21:23
38/39 anonim válasza:
A 8.2-t a szőlő után mérted? Vagy mit ettél előtte?
39/39 anonim válasza:
A leírás alapján a szőlő miatt lett 8,2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!