Néha 7 feletti vércukorszint nagyon káros a magzatra?
21/39 A kérdező kommentje:
19-es, ha ennyire butuska vagy bioszból, akkor képezd magad. Attól, higy te cukros voltál terhesen, attól még fogalmad sincs, hogy működik a szervezeted. Első utána kéne néznek a biokémiai alapoknak és utána osztani az észt a kitalált eszméidre
22/39 A kérdező kommentje:
“ nem akarod érteni, amit írunk itt többen”
Rajtad (és a másik agyamenten) kívül mindenki más értette a kérdést és nem próbálja belemagyarázni a kérdésbe a saját elméletét, mint ahogy te próbálod szánalmas módon :D
Köszi hogy végre elmész, ha már tanácsot nem tudsz adni, mert pár mondatot sem tudsz értelmezni, legalább ne offolnád szét a témát
Drága, cukros voltam és
a dietetikus nem ajanlotta a szőlőt, nekem a paradicsom is megdobta,sőt a fehér kenyér is a cukrom és bármi ami bőven 7 felett van ( 8 felett pláne)az cukorbetegség ha elakarod hinni ha nem. És tényleg nem az én problémám, te neked lesz beteg kisbabád. Értsd meg nem lehet szőlőt enni,nézd meg nyugodtan a neten,ott is több oldal írja a tiltott dolgok között. Te simán csak nem akarod feladni a bűnözést,de akkor öregedjen el a méhed a cukor miatt és akár veszítsd is el szülés után,bánom is én.
2022. aug. 13. 16:08
#23, nekem a gdm elején nem volt nyilvánvaló, hogy pontosan hogy vannak ezek a vércukorértékek. Hogy a néha kicsit magasabb is probléma-e, és egyáltalán mi a néha meg a kicsit. Szerintem most már a kérdező is érti, és leszállhatnátok egymásról.
2022. aug. 13. 16:48
A kérdező szemmel láthatóan nem érti én azt is leszólja aki cukros volt( plusz a másikkal téveszt folyton össze) terhesség elején a 8,2 rossz mert a vége felé csak még magasabb lesz,de akkor max inzulinozhatja magát plusz betarthatja a diétát is. Nekem is kicsi volt az elején és a végén a jó isten sem tudta 7 alá levinni,ki tudja mi lett volna ha eszegetek mellette. Plusz nem az a gond eszik pár szem szőlőt hanem hogy ha ezt sem tudja megállni is mindenkire azt írja hogy ő hülye akkor nem hiszem hogy bármit is betartana a diétából, nem azért mert buta hanem mert csakazértse néz utána ezért olyat is eszik amiről én sem tudtam hogy tilos amíg nem lettem terhességi cukros. Én is azt hittem csak a cukor számít erre jöttek a szénhidrát számolások...
2022. aug. 13. 16:55
26/39 A kérdező kommentje:
“ A kérdező szemmel láthatóan nem érti én azt is leszólja aki cukros volt”
És ezt megint honnan veszed? :D már megint belemagyarázod, amit látni akarsz. Nem veszed észre, hogy rá akarlak venni némi gondolkodása és hogy végre elhúzz innen és ne kommentgess butaságokat? Más is leírta ugyanazt, amit te normális stílusba, nem kellett ilyen szánalmas demagóg dumát mellébiggyesztenie, hogy “a kérdező szemmel láthatóan nem érti”.
Babám, valószínűleg ezerszer jobban értek ehhez a témához, mint te, nem nők lapja cafét olvasgatva tanultam bioszt, mint te, de amíg nem vagy magzatsebész vagy hasonló kaliberű szakértő, addig kímélj már meg minket az ostoba kommentelgetésedtől.
Kedves kérdező! Szakemberekkel tartottam a cukros diétát, szigorúan figyelték mit eszem stb,nem nők lapjából vettem ezeket. Plusz facebookos terhességi cukorbetegség nevű csoportban szereztem jó recepteket( a nélkül éhen haltam volna) ha azt sem tudod hogy nem szabad szőlőt enni plusz van lassú/ gyors felszívódású ch akkor áruld el milyen szakértelemmel rendelkezel, hogy ilyen magabiztosan és bunkón felelgetsz? Teljes jóindulattal írtam eddig, de te szemmel láthatóan csak szimplán paraszt vagy. Kétlem hogy aki ezeket sem tudja az jobban értene hozzá,de áruld el miket szabad enni,mennyit,mikor és miért is rossz a cukorbetegség a magzatra? Hány grammos szénhidrát diétát kell tartanod,miért kell lassú felszívódású szénhidrátot enni bizonyos gyümölcs mellé stb.Ha ezekre válaszolsz akkor tényleg értesz hozzá... de a válaszait után kétlem, még egyszer nézz utána első tiltó listás a szőlő( kórház honlapján volt rajta amúgy,de az ottani orvosok is biztos hülyék hozzá...)
2022. aug. 13. 18:15
28/39 A kérdező kommentje:
“ ha azt sem tudod hogy nem szabad szőlőt enni”
Ezeket az ordenáré belemagyarázott baromságokat megint honnan veszed? :D vedd már észre magad könyörgöm, szánalmas, amit leművelsz. Ikszeld már ki a kérdést, mert egyértelmű, hogy inkompetens vagy a témában és az emberekkel való kommunikációban
Jó szabad enni szőlőt elvileg olajos magvakat stb de nekem speciel az egekbe ment tőle a cukrom mindegy hogyan ettem,a legtöbb szabad enni dolgot végül dobhattam a kukába,de még egyszer írd le hogy TE miért vagy szakértőbb ha még dokinál se voltál konzultálni hanem a gyakori népét kérdezed?
2022. aug. 13. 19:34
Olajos magvakkal akart lenni, a lényeg szőlőt ehetsz ha eszel hozzá olyat ami lelassítja a szénhidrát feldolgozását,de gondolom ezt is tanultad biosz órán...
2022. aug. 13. 19:36
Kapcsolódó kérdések: