6 hetes vagyok, 1 óra háton fekvés után annyira megfájdul lent a hátam, hogy felkelés még 10 percig minimum fáj. Mitől van ez ilyen korán? Nem lett baja a picinek?
Hormonok, ízület lazulás kezdete. Elkeserítelek, nekem a 20. hét körül volt pár jobb hetem, de amúgy ez végig kitartott. A végefelé szinte alig aludtam, annyira nem volt jó semmi, sehogy. 3 hónapja szültem, de pl. fürdetés után még mindig nehezen egyenesedek ki a babával a kezemben.
Én utólag rájöttem, hogy el kellett volna mennem még a tervezés fázisában csontkovácshoz. A csípőm mindig is kicsit asszimetrikus volt, 1-2 évente helyretetettem vele. Valószínű ez a pici eltérés pont elég volt ahhoz, hogy megkeserítse a várandósságom.
Mi az isten baja lenne egy max 3mm ebriónak ha van már akkora!
Hosszú 9 hónap lesz ez így!
Hát az tuti nem a 6 hetes terhességedtől fáj. A méhed el súlya sincs még, az embrió van vagy 5 mm.🤣
Majd ha leszel 36 hetes, akkor tedd fel ezt a kérdést. Mert nekem bizony már nem leszakad a derekam hanem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!