5+2 hetes terhes vagyok, ma voltam orvosnál, hogy tudjuk jó helye van-e a baba. 6,2mm petezsákot látott csak. 16,17.ciklusnapon voltunk együtt. Olvastam, akinek ilyenkor 10mm. Az enyém nem pici?
Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 18:06
1/5 anonim válasza:
Na pont ezért felesleges ilyen korán menni.
Majd kiderül, hogy fejlődik-e szépen, gondolom visszahívott a doki 2 hét múlva. Ilyenkor sajnos még bármi történhet.
2/5 anonim válasza:
Én pont 5 hetesen voltam és egy 4,4 mm-es petezsákom volt. Szeptember elején lesz 2 éves a kislányom, szóval rendben volt a méret.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. aug. 9. 20:52
4/5 anonim válasza:
Senki nem tudja pici-e. Nagyon korán mentél, semmi értelme nem volt. Többet árt, mint használ stressz szempontból. Amúgy normális országokban, ahol nem az orvos zsebének a töméséről szól az egész terhesség nem is fogadnak a 9. hétnél előbb, ha nincs panasz. Annak jelei vannak, ha nem jó helyen van. Az meg a másik, hogy bármit mind ilyenkor ez annyira korai, hogy bármi lehet. Ha a 8. hét után is van szívhang, az már bíztató, de 5-6 hetesen pont nagyon kétesélyes, kvázi mintha nem is mennél. De nyilván te tudod.
5/5 anonim válasza:
Figyi, ha már most ráparázol a milliméterekre, akkor később (akár várandósságod egésze alatt, akár már gyereknevelés közben) hihetetlen nehéz életed lesz. Meg a gyerkőcnek is.
Mit érdekel, hogy hány milliméter? Éld meg várandósságod minden pillanatát örömben és boldogan. Ez neked is jó, és a baba érzelmi kiegyensúlyozottságára is áldásos hatással van.
Ja, és szakkönyveket felejtsd el. Csak azt az állapotot éred el vele, ahol jelenleg is vagy.
Fentieket sok szeretettel írtam neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!