Terhes lettem, meddig dolgozhatok így óvodában?
Óvodapedagógus vagyok. Már régóta dolgozom és szeretnénk a babát, így most nagy az örömöm!
1 hónapos.
Szeretném megkérdezni van -e itt óvodában dolgozó vagy olyan szülő, akinek a gyerekének az óvodájában volt kismama meddig dolgoztak?
Erről annyira vegyes a közvélemény. Nem vagyok veszélyeztetett terhes és ha lesz majd kistesó a nagy úgyis hazahozná nekem, ha terhes leszek egyszer 2.-kal, akkor szerintem semmivel nem lenne rosszabb, nem tudom.
Az is igaz, hogy sokat kell és hangosan beszélni, engem az fáraszt le a legjobban, mert van 30 gyermek és nem hallanák különben.
Köszönöm szépen! Pont évkezdés lesz, így ezmiatt is kicsit el vagyok keseredve, de azt gondolom félévig nem tudnám kihúzni.
Nálunk már beütött a covid. A terhességre meg most derült fény. Én is elkaptam, hálistennek csak egy kis hőemelkedésem volt.
A kolléganőim kovidosan jöttekbe dolgozni, a gyerekek közül csak lézengenek, de nem hiszem, hogy be fogunk zárni mi..
Megmondom őszintén kicsit féltem magunkat, na meg nekem is az a bajom, hogy rengeteg időt vagyok egy magam, megterhelő a folyamatos hangos beszéd nem terhesen is. Mindig összeszorul a hasam mikor próbálok hangosan kiáltani nekik, hogy mindenki meghallja.
Neked határozatlan szerződésed van? Ide akarsz majd gondolom visszamenni?
Én nekem szerencsére határozatlan. Ez a második munkahelyem, mert az előző sajnos csak határozott volt. Én szeretnék maaaajd másodikat is és nem nagyon várni vele.
Ezt a munkahelynek meg kell értenie. Szeretjük a gyerekeket, a munkánkat, de vágyunk sajátra:)
Szerintem se idegeskedj rajta.
Azóta hallottam egy ismerősömtől, hogy az egyik óvodavezető is egy hónapot dolgozott vezetőként majd teherbeesett. Hatàrozatlan, így legalább biztos az állása, bár ez azért kicsit durván hangzik:):D
De igazából ő tette jól, már nem is tudom mit mondhatnék. Muszáj magunkat is nézni.
"Azóta hallottam egy ismerősömtől, hogy az egyik óvodavezető is egy hónapot dolgozott vezetőként majd teherbeesett. Hatàrozatlan, így legalább biztos az állása, bár ez azért kicsit durván hangzik:):"
Mi hangzik benne durvan? Nyilván nem óvoda vezetőként kezdte, hanem óvónőként, onnan került át vezetőnek, ergo max q vezetői munkakörben dolgozott egy hónapig. Tudod, amúgy 3 hónap lenne q próbaidő, mielőtt határozatlan lenne a munkaszerzodes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!