Terhes lettem, meddig dolgozhatok így óvodában?
Figyelt kérdés
Óvodapedagógus vagyok. Már régóta dolgozom és szeretnénk a babát, így most nagy az örömöm!
1 hónapos.
Szeretném megkérdezni van -e itt óvodában dolgozó vagy olyan szülő, akinek a gyerekének az óvodájában volt kismama meddig dolgoztak?
Erről annyira vegyes a közvélemény. Nem vagyok veszélyeztetett terhes és ha lesz majd kistesó a nagy úgyis hazahozná nekem, ha terhes leszek egyszer 2.-kal, akkor szerintem semmivel nem lenne rosszabb, nem tudom.
Az is igaz, hogy sokat kell és hangosan beszélni, engem az fáraszt le a legjobban, mert van 30 gyermek és nem hallanák különben.
2022. aug. 8. 14:36
11/11 flora08 válasza:
Igen, határozatlan idejű szerződésem van. Meglátjuk, ide megyek-e vissza, vagy adódik új lehetőség (ha minden jól megy, jövőre gyógypedagógus leszek, levelezőn végzem). Off: már táppénzen voltam, amikor kerestek egy óvodából, hogy szeretnék-e odamenni dolgozni (2013-ban adtam be az önéletrajzom 😅) később kiderült, az az óvónő lett a helyettesem, aki onnan eljött, az ő helyére hívtak volna 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!