Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki milyen típusú babakocsit...

Ki milyen típusú babakocsit választott vagy fog választani? Miért pont azt, mi volt a szempont?

Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 08:58
 1/10 anonim ***** válasza:
A típusnak majd utána kell néznem, de biztos, hogy mivel nagyon magas vagyok és a babának sem legyen fapados, nehéz ügy lesz. Az anyagiak miatt lehet, hogy itt az interneten újszerű használtat fogok keresni. Egyébként pedig fontos, hogy a "tologatós" időszakban milyen az időjárás (évszak). Is.
2010. szept. 23. 09:03
 2/10 anonim ***** válasza:

szempont volt:

nagy kerék, bolygósítható de fixálható is

2 irányból tolható legyen

legyen hozzá babahordozó

jól téliesíthető legyen

sportkocsivá legyen alakítható

nem volt fontos, hgoy kicsire lehessen összecsukni

nem volt szempont, hogy könnyű legyen, mert vidéken lakunk, nem kell lépcsőn, buszra stb emelgetnem.

Bergon-t vettünk használtan, töredék áron, mint újonnan

2010. szept. 23. 09:05
 3/10 anonim ***** válasza:

Peg Pérego Pliko P3 Pramette. Szempontok:

-legyen viszonylag könnyű,

-esernyőre csukható,

-míg pici a baba, lehessen szemből tolni,

-ne legyen túl kicsi kereke,

-vízszintesig lehessen dönteni a háttámlát,

-legyen viszonylag tágas, hogy kényelmesen elférjen benne később is a gyerek.

Nagyjából ennyi, kicsit húzós az ára újonnan, de használtan is tök jó állapotúakat árulnak nagyon jó áron.

2010. szept. 23. 09:07
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia!Mi mostvettünk a hétvégén babakocsit.Bababörzén.Jól jártunk vele mert tiszta újnak néz ki.A kerekei csillognak és a gumin sem látszik hogy használva lett volna.Nagy méretű is.Mózeskosaras is+sportkocsi.Januári baba lesz ugyhogy ezért is választottunk ilyen vastagabb anyagból.A márkája Mikado.Nekem ez nem volt szempont hogy mi legyen a márkája csak hogy meleg legyen.35 000rőllealkudtuk 30 000re.De nem bántam meg!Nekünk nincs autónk ezért majd a védőnőhöz is így kell vinnem ami gyalog fél órára van.További boldog babavárást!24hetes kismami
2010. szept. 23. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekünk az volt a fontos hogy újszülött kortól végig használható legyen, illetve hogy ne legyen túl nehéz, mert lépcsőznöm kell vele egy picit. Plussz a bolygósítható kerék is jól jön. Így erre esett a választásunk:

[link]

2010. szept. 23. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi már kinéztük és hamarosan meg is fogjuk venni a Hauck Malibu kocsiját (Brendon). Könnyű tolni, ami nálunk nagyon fontos, hogy 0+ -tól javasolt és sportkocsivá is alakítható. A hátső kerekek fixek, de az elsők állíthatók, mózeskosár kivehető, van hordozó, még pellus táska is, ami nekem személy szerint csak 1 plusz volt...Elég magas is, az anyaga könnyen tisztítható. Tavaszi baba lesz , a szín pedig kiwi zöld. A szín volt az egyetlen amin gondolkodtam, de a többi narancs meg barna abszolút nem tetszett. Az ára sem vészes.
2010. szept. 23. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:

Én Jané nomadot vettem.

Nekem fontos volt a súlya, legyen hozzá merev, nagy, mózes és hordozó, nagy kerekei legyenek, strapabíró legyen. Nekem mondjuk szerencsére az árát nem nagyon kellett néznem.

2010. szept. 23. 12:56
 8/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem fontos volt,hogy strapabíró legyen nagy kerekekkel.Nagy mózes illetve jól dönthető nagy sportrésze legyen,a hordozót is tudjam csatlakoztatni.Illetve ne legyen alacsonyan a mózes része!

Espiro-Atlantic

2010. szept. 23. 13:58
 9/10 anonim válasza:
A "ringathatóság" már egy mai kocsiban nem sikk? A nagyfiaim már 14, 15 évesek, most várjuk a 3. babát. Ahogy elnézegetem a mai kocsikat, nagyon picik, a kerekuk százfele fordul, de ringatni is lehet oket? Vagy marad a zotyogos út?
2010. szept. 30. 20:45
 10/10 anonim ***** válasza:

20:45-nek.

a bergonunknak extra rugózása van, ennek és a nagy kerekeknek köszönhetően nem rázkódik a rossz úton sem.

amúgy kifelejtettem, hogy nálunk az ár is szempont volt. ezért is vettünk használtat.

-2.-

2010. okt. 1. 09:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!