Ki milyen típusú babakocsit választott vagy fog választani? Miért pont azt, mi volt a szempont?
szempont volt:
nagy kerék, bolygósítható de fixálható is
2 irányból tolható legyen
legyen hozzá babahordozó
jól téliesíthető legyen
sportkocsivá legyen alakítható
nem volt fontos, hgoy kicsire lehessen összecsukni
nem volt szempont, hogy könnyű legyen, mert vidéken lakunk, nem kell lépcsőn, buszra stb emelgetnem.
Bergon-t vettünk használtan, töredék áron, mint újonnan
Peg Pérego Pliko P3 Pramette. Szempontok:
-legyen viszonylag könnyű,
-esernyőre csukható,
-míg pici a baba, lehessen szemből tolni,
-ne legyen túl kicsi kereke,
-vízszintesig lehessen dönteni a háttámlát,
-legyen viszonylag tágas, hogy kényelmesen elférjen benne később is a gyerek.
Nagyjából ennyi, kicsit húzós az ára újonnan, de használtan is tök jó állapotúakat árulnak nagyon jó áron.
Nekünk az volt a fontos hogy újszülött kortól végig használható legyen, illetve hogy ne legyen túl nehéz, mert lépcsőznöm kell vele egy picit. Plussz a bolygósítható kerék is jól jön. Így erre esett a választásunk:
Én Jané nomadot vettem.
Nekem fontos volt a súlya, legyen hozzá merev, nagy, mózes és hordozó, nagy kerekei legyenek, strapabíró legyen. Nekem mondjuk szerencsére az árát nem nagyon kellett néznem.
Szia!
Nekem fontos volt,hogy strapabíró legyen nagy kerekekkel.Nagy mózes illetve jól dönthető nagy sportrésze legyen,a hordozót is tudjam csatlakoztatni.Illetve ne legyen alacsonyan a mózes része!
Espiro-Atlantic
20:45-nek.
a bergonunknak extra rugózása van, ennek és a nagy kerekeknek köszönhetően nem rázkódik a rossz úton sem.
amúgy kifelejtettem, hogy nálunk az ár is szempont volt. ezért is vettünk használtat.
-2.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!