26 hetesen enyha gorcsok mire keszuljek?
Minimalisan de gorcsolget a hasam, egybol mentem a korhazba, megneztem, de latszolag minden rendben van. Szedjek tobb magneziumot es ennyi.
En viszont nagyon aggodom.
Ez lehet normalis a 26.heten? Vagy mi tortenik? Nagyon felek h beindul a szules v barmi tortenik es koraszulott lesz, van mar egy koraszulott kisfiam, 28.het de meg az is pokoli volt mire hazavihettuk nemhogy igy a 26.heten…

Nyilvan azt teszem amit orvos mondd, most ez hogy jon ide….
Tapasztalatokra vagyok kivancsi, akinek ilyen volt mi lett a vege…

Szerintem felesleges a kerdes, hiaba irjuk,hogy semmi baj nem tortent,ha te fel ora mulva mar fajasokkal rohansz a korhazba. Foleg,hogy mar egyszer volt egy koraszulesed.
Nekem is volt,de en el is vesztettem a babam, azota viszont van egy idore szuletett kisbabam es most jon nemsoka a kovetkezo terhessegem. En nem felek tole, nekem nem is volt betegsegem, se semmi problemam. Nekem egy baleset miatt indult be a szules es nyilvan tudom,hogy nem fog ujra ez tortenni,de ki tudja nalad mi zavarhatott be. En kivizsgalas nelkul nem is vallaltam volna ujabb kockazatot, foleg tudvan,hogy ott van egy masik gyerek aki mellett nem fekhetem vegig a terhesseget. Azaz magamban jogosan erezhetem,hogy folyamatosan veszelyeztetem a hasban levo babat.

Utolso vagyok.
Igy teljesen mas megvilagitasba kerul a dolog. Elso sorban nincs ket baba,tehat nincs akkora riziko es teljesen egeszseges vagy. Ezt tudatositsd magadban. Szepen nyugisan betoltod a 28.hetet es semmi nem fog tortenni. Picit foglald le magad es amint jon egy rossz gondolat, te gondolj valami pozitivra es hidd el amint atleped a 28.hetet picit meg fogsz nyugodni es elvezni is tudod majd a terhesseged!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!