Elso babas kismamik, kinek meddig tartott a szules? Mire keszuljek megis hany oraig fog tartani?
Figyelt kérdés
2019. aug. 18. 19:12
1/24 anonim válasza:
Nekem 14 óra volt, de ez nagyon változó. Az orvosom azt mondta, kb. addig tart nekem is, mint anyukámnak tartott, mert ez nagyjából öröklődik. Bejött, igaza volt!
3/24 anonim válasza:
Hát én is nagyon készültem, aztán programcsászár lett (de csak előtte való nap alakult úgy, hogy kórházba kerültem). Úgyhogy olvass azért utána ennek is - én nem tettem és ez volt belőle a legrosszabb.
4/24 anonim válasza:
5percesektol merve 22 ora, a kitolas viszont csak kb 20-30perc volt.
5/24 anonim válasza:
Ez egyénenként változó. Nálam például délelőtt 9-10 körül kezdődtek a fájások, és este 20:40-kor született meg a lányom. De maga a szülés vajúdással együtt 6-7 óra volt.
6/24 anonim válasza:
1, ha öröklődne, akkor minden szülése egyforma lenne egy nőnek... hülye az orvosod, vagy nem mondott ilyent.
Kérdező, 3 órát voltam a szülőszobán, 5 perces fájásokkal mentem be nyolckor, 11.02-kor megvolt a kislányom :)
7/24 anonim válasza:
Anyukám vajúdással,kitolással együtt kb 4 óra alatt megvolt velem. Én az 5 percesektől kezdve, a 35. órában szültem meg.
8/24 anonim válasza:
Nekem sajnos rendszertelen fájásaim voltak, 42 órán át kínoztak, mire megcsászároztak.
9/24 anonim válasza:
Nekem nem egesz 7 ora volt, de csak 3 ora volt ebbol a vajudas, mert a viz folyt el eloszor fajasok nelkul. A kitolas volt 45 perc.
A leggyorsabb, legegyszerubb szulesem volt a harom kozul.
A harmadik volt a leghosszabb es legbonyolultabb. Ilyen is van...
10/24 anonim válasza:
Anyukám leghosszabb szülése 4 óra volt magzatvízelfolyástól és a 37-38. hetekben született a mindhárom gyereke. Ehhez képest engem indítani kellett a 41. héten ami úgy nézett ki, hogy a ballonfelhelyezés után 8 órával repesztettek burkot majd ezután 9 és fél órával született meg a babám. Az, hogy mire készülj, jó kérdés és senki nem tudja neked előre megmondani de ne izgulj és könnyű szülést kívánok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!