21-22 hetes kismamik?
Hogy vagytok? Mennyit hiztatok? Ereztek valami furit? Nekem kb 1 hete hogy rafekudt a holyagomra es rettenetesen gorcsol reggelente ha televan aligbirok kikelni az agybol. Azon kivul minden okes velem :)
Kislanyt v kisfiut vartok?
En fiut 😊
Es nektek mikor volt meg az utolso menzeszetek? Nekem osszevissza irkaljak a szules varhato idopontjat.
Oktober 9 az utolso mensim elso napja
November 3 volt beagyazodasi verzesem.
Idaig mindig valtoztattak az idopontot.
Julius 17 majd augusztus 2 majd megint julius majd megint augusztus.
Ki mikorra van kiirva?
En mar nem tudom kinek higyjek.
Koszonom a valaszokat
21hkm
20 hetesen vagyunk. :)
Kisfiúnak tűnik, de nem mondták biztosra. Bár első baba, ên is a kezdetektől fiúnak érzem. 😄
Nekem is szurkál néha úgy mindenem.
A hányingerem még most múlt el egy hete sem.
Utolsó mensim november 2.
Augusztus 10re várjuk a törpicseket. 😍
Én hamarabb tudtam, hány hetes vagyok, meg mikor születik majd, mint hogy az orvos elmondta volna. Addigra mire elmondták már tudtam mindent, napra pontosan. 😄
Onnan tudhatod, hogy kb mikor szülsz, az utolsó mensid időpontjától 40hetre. 😆 Ennyi. :D
Hat akarhogy szamolom az julius 17 a kerek 40het :)
Nekem nem volt hanyingerem tan 1x reggeli kis szedules de ennyi. Remelem megusztam ennyivel. Csak ne ulne a holyagomon mert besz..ok reggelente ugy gorcsol..
Boldog babavarast neked!
Ja es majd elfelejtettem :)
99,9% hogy oktober 22 ei eggyuttletbol lett a baba :) nekem a lenyeg hogy toltsuk be a 37 hetet mert onnantol nem koraszulott a tobbi nem erdekel csak egeszseges kisfiunk legyen es ne legyen koraszulott.
Na meg persze jo lenne ha nem kene vagni meg nem is szakadnek az anuszomig :D
Haat igen. :D
Ezzel én is hasonlóképp vagyok.
Én is csodálkoztam mikor olvastam, októberi mensi és augusztusban szülsz? Fura volt ez nekem. :D
Köszönjük! Viszont!
Vagy 3 napig volt úgy nálunk, hogy felülni se bírtam reggelente a teli hólyag miatt. :D
Kitartást! :)
Koszi a valaszokat! Akkor az en dokim a hulye :D hat nem mind1 hogy julius 17 vagy augusztus 2... na majd ha megyek hozza rakerdek hogy akkor most mi es hogy van :)
Van mar nevetek? Elkezdtetek vasarolgatni?
Boldog babavarast nektek 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!