Lehet már szívhang?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Június 28.-án volt az utolsó mensesem napja. Most az 5.-hétben vagyok, jövőhét kedden kezdem a 6.hetet, szerintetek lehet már akkor szívhang?
Tudom, hogy kilehet várni a 7.hetet, de megnyugatás képpen is mennék, hogy biztos jo helyen van-e .
2022. aug. 4. 14:08
1/12 anonim válasza:
Kétesélyes, nem lenne meglepő, ha nem lenne. Ha nincs panaszod én nem akkor mennék, sokkal előrébb nem leszel. 8. héten mennék, akkor már nem kétséges mit látnak. De persze te tudod.
3/12 A kérdező kommentje:
Egy oldali petefészek szúrkálás, fájdalom van,néha a másik oldal is.
2022. aug. 4. 14:46
4/12 anonim válasza:
Én 6+1-nél voltam, akkor még nem volt. De mindenkinél más. Ha tutira akarsz menni, és nincs panasz, akkor várhatsz meg 2 hetet:)
5/12 anonim válasza:
Hát pont ezért szokták ajánlani, hogy a 7 hét után menj, sőt ha megvárod a 8 hetet még jobb, mert általában ha nincs szívhang (ami 6 hetesen ha pontosan, vagy később fogant egy kicsivel nagyon valószínű) az anyák hajlamosak pánikozni. Én a helyedben azon gondolkodnék, hogy te ebbe bele tudsz e törődni, ha már elmész. A terhesség korai szakaszában, de később sem tesz jót a stressz. Én nem mennék a helyedben sehova, de neked kell ezt mérlegelned. Ebben azt időszakban kb az tudja mutatni, hogy minden rendben van, hogy nem vérzel, vagy nem görcsölsz iszonyatosan.
6/12 anonim válasza:
5hét 6 naposan voltam, szintén azért, hogy jó helyen tapadt-e. 89es szívverése volt, a hangját még nem lehetett hallani, de ez így normális volt. Egy hét múlva be kellett mennem az ügyeletre, akkor már volt hangja :)
7/12 anonim válasza:
A lányomnak nyolc hetesen volt szívhangja, későn fogant baba. Hét hetesen a doktornő úgy szánakozott uh-n, épp csak nem mondta ki, hogy nem él.
Többet sose mennék korán, felesleges stressz.
8/12 anonim válasza:
Én most voltam dokinál, 6+6 de a doki 6+4 et mondott (gondolom méret alapján) és én igaz nem hallottam a szívhangot, meg nem is láttam a monitort se, de azt mondta hogy van szívműködés, és vissza hívott 2hét múlva.
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek :)
És a petefészek fájdalom, nyilalás,normális? Van mikor leülök akkor is érzem picit
2022. aug. 4. 16:32
10/12 anonim válasza:
Persze, azt mondta nyúlnak az izmok, készül a hely a picinek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!