Elég sokan meg az ereket hallják utána és azt keverik össze.
2022. júl. 14. 14:19
3/13 anonim válasza:
Én tizedik héten megtaláltam az első babával. Eléggé be kellett nyomni a hasam és olyan szögben tartani, mintha a szemérem csont mögé akarnék hallgatni. Halk is volt, de megtaláltam. És nem a sajátom volt, egészségügyi dolgozóként (meg amúgy is) meg tudom különböztetni a 80as és a 150-es ütemet.
Második babánál 14dik hétig nem találtam.
2022. júl. 14. 14:24
4/13 anonim válasza:
Ez olyan mendemonda, mint itt akik 12 hetesen már magzatmozgást is éreznek, és ki is kérik maguknak.
2022. júl. 14. 14:59
5/13 anonim válasza:
13 hetesen találtam meg
Minden nap megtaláltam kb 25.hétig figyeltem
Ez nem tudom korainak számít e vagy sem
2022. júl. 14. 15:28
6/13 anonim válasza:
8-9 hetesen megtaláltam (app mérte a frekit, 150-160),úgyhogy nem a sajátomat hallottam. És a magzatmozgást is 13 hetesen éreztem a második gyereknél, az elsőnél a 16.heten.🤷♀️🤷♀️
2022. júl. 14. 19:04
7/13 anonim válasza:
Én 7 hetesen már megtaláltam a szívhangot rögtön ultrahang után, a mozgást pedig már a 10. hét környékén éreztem, első terhességnél 😁
Tehát aki azt írja nem lehet, az nem tudja mit kell keresni.
Én meg tapasztalatlanul is egyből megtaláltam haha 😛😛😛
2022. júl. 14. 19:51
8/13 anonim válasza:
Hát én nem tudom .
16 hetesen kezdtem el használni de volt hogy akkor is elég nehezen találtam meg .
Most 30 hetesen mar eleg hamar meg lehet találni
2022. júl. 14. 21:47
9/13 anonim válasza:
9 héten megtaláltam, az előző és a mostani terhesség alatt is. Most nem volt nehéz, mert nagyon magasan tapadt meg. Aki tudja, hogy mit keressen az nem keveri össze a sajátjával.
2022. júl. 15. 12:01
10/13 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból tegnap kipróbáltam, 8+3 vagyok, UH szerint 9 hetes. Es megtaláltam. Vonatzakatolás, es a háttérben az en lassubb pulzusom. De utána már nem, es ma sem. Most hagyom egy darabig, pár napig, aztan ujraprobalom :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!