Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 hetesen 3 mm-es embrio...

6 hetesen 3 mm-es embrio szivhang nélkül, rendben van?

Figyelt kérdés
Pontosan tudom, hogy mikor fogant meg. Menstruáció szerint 6 hetes vagyok, a fogantatás pontosan 4 hete történt. Doki azt mondta, hogy minden rendben, de méret szerint 5 hetes a magzat. Azt mondta, hogy 1-2 hét és lesz szivhang. Nem baj, hogy kisebb úgy hogy pontosan tudom hogy hány hetes?
2022. júl. 12. 03:45
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Teljesen jó ez, ne aggódj. Pont ugyanígy voltam múlt héten, csak mobdjuk én nem tudom száz százalékban, hogy mikor fogant, de sejtem. 2 hét múlva lesz már minden.
2022. júl. 12. 05:15
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
A fogantatás lehet az aktus után 3-4 nappal is, ezt nem lehet tudni. Egyébként rendben van.
2022. júl. 12. 05:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen jo, nekem csak szikhólyag volt és azóta is minden rendben, ne aggódj :)
2022. júl. 12. 06:43
 4/7 anonim ***** válasza:
35%

Szia honnan tudod a fogantatást?

Én nem lennèk nyugodt.

2022. júl. 12. 06:58
 5/7 anonim ***** válasza:
86%
6+4 naposan nekem meg embriót se lattak, csak szikholyagot. A fogantatas biztos, ovuteszt + hőmérőzés is volt egyszerre. Pont ma lett 21 honapos 😆
2022. júl. 12. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sajnos 2x is volt tuti ovu mellett 1 hét késés fejlődésben, egyiknél szívhang sem lett 2.nál mpulzálás után pár nappal el is ment.
2022. júl. 12. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem kereken 6 hetesen volt 2.5 mm az embrió, amire a doki azt mondta, épp ekkorának kell lennie. Szívverést nem nézett akkor, várt vele egy hetet.

(Lombikos vagyok, így nekem pontosan tudni, mennyi idős a terhességem, és 4 hetes terhesség óta hetente vizsgálnak a klinikán.)

2022. júl. 12. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!