Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Canesten kúp és krém a terhess...

Canesten kúp és krém a terhesség első trimeszterében? Valaki használta már?

Figyelt kérdés

Olvastam, hogy a klotrimazol tartalma miatt a terhesség első trimeszterében nem ajánlott. De az indokot nem találom.

Bajt sem szeretnék csinálni, de kezelni is jó lenne.

Kettő orvos vélemény van. Az egyik azt mondta, hogy egyenlőre hagyjuk a kezelést. A másik pedig ezt a canestent mondta.

2022. aug. 2. 14:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azt mondod a 2. mondta a gombát. Valószínűleg kevert bajod van, eredetileg "csak" bakteriális volt, utána lett mellé gomba is. Sajnálom, de ezt kezelni kell, ide kevés lesz a Canesten, menj vissza a dokihoz.
2022. aug. 2. 22:31
 12/16 anonim ***** válasza:
Én használtam doki javaslatára, kb. 5 hetes lehettem, akkor még nem js látott semmit. Ma már 31 hetes vagyok.
2022. aug. 2. 22:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Én a teljes első trimesztert kupakkal töltöttem volt amikor egyszerre kettőt is fel kellett tennem, 1 gyógyszertari kombináltat es egy canesten kombit orvos javaslatára persze!

Azóta viszont mintha elfujták volna ilyen jellegű panaszaimat!

2022. aug. 3. 16:29
 14/16 A kérdező kommentje:

De végülis ha az orvos azt mondta hogy egyenlőre hagyjuk, akkor akkora gond nem lehet.

Csak sikerülne elérnem. Nyugodtabb lennék azért ha kezelve lenne.

2022. aug. 3. 17:32
 15/16 anonim ***** válasza:
De, aki ajánlotta a Canestent azt tudta, hogy bakteriális fertőzésed is van? Mert a gyógyszertári cns az mindkettőre jó de vényköteles.
2022. aug. 3. 17:55
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem. Én is csak ma tudtam meg mert le kértem az eredményt. Ez amit írt az nem vényköteles.
2022. aug. 3. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!