Canesten kúp és krém a terhesség első trimeszterében? Valaki használta már?
Olvastam, hogy a klotrimazol tartalma miatt a terhesség első trimeszterében nem ajánlott. De az indokot nem találom.
Bajt sem szeretnék csinálni, de kezelni is jó lenne.
Kettő orvos vélemény van. Az egyik azt mondta, hogy egyenlőre hagyjuk a kezelést. A másik pedig ezt a canestent mondta.
Használd. Pont hogy az első trimeszterben nem nagyon ajánlják az erősebb “szereket”.
De ha nem mered akkor próbáld meg a Vitagyn C-t ha nem olyan nagy a probléma. Ezt bármikor lehet használni.
Áhh az már nem lenne jó. Eredetileg sem hozzájuk akartam, hanem a megszokotthoz, csak hozzá nem tudtam menni.:/
Azért kérdeztem itt, hátha valaki úgyszint használt az első hónapokban canestent, amitől nem lett baj.
Szerintem nyugodtan használhatod.
Gondolom a doki nem azért mondta hogy ne használd mert árt hanem szerinte nem olyan durva amire kéne bármi is.
Lekértem a rák szűrés eredményt, amin az szerepel, hogy vegyes baktérium. Valaki tudja esetleg hogy ez mit takar?
Ezt még az első nőgyógy. csinálta. A második váladékot vett le, és mondta hogy a hüvely pH értéke eltér és gombás fertőzés de a szűrésen nem gombás kórokozó szerepel.
Így nem is gomba ellenes készítmény kell gondolom.
Komolyan mondom el vagyok keseredve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!