Terhesseg elso trimesztereben milyen vitminokat szedjek? Ki mit szedett?
Figyelt kérdés
2021. márc. 16. 03:44
2/8 anonim válasza:
Femibion 1, plusz a sima 3mg-os folsavat heti 1x.
3/8 A kérdező kommentje:
Galt szedett valaki?
2021. márc. 16. 07:01
4/8 anonim válasza:
Jutavit, töredékébe kerül mint a többi csoda. Van benne elég vas és folsav is nem kell külön szedni mellé.
Amúgy meg enni kell rendesen változatosan, bőségesen.
5/8 anonim válasza:
Folsav 3 mg, Magnézium 500 mg, C-vitamin 1000 mg, D-vitamin 4000 NE
6/8 anonim válasza:
Terhes vitamint nem szedek...
Folsav, c, d vitamin. Szükség esetén magnézium.
11+3, tökéletes vérképes kismama
7/8 anonim válasza:
A-Z Mama. Hozzá kiegészítésképp az első trimesztertől kalciumot, mert az ebben nincs, és amúgy is elég rossz állapotban vannak a fogaim. Később kicsit romlani kezdett a hemoglobinom, úgyhogy a vérszegénység megelőzésére plusz vasat. Ha begörcsöl a vádlim, akkor egy kevés magnéziumot. Az elején a legfontosabb az elegendő folsav.
8/8 TijuMK válasza:
Femibiont, maltofert és magnerotot szedtem. Utóbbi kettőt a nőgyógyász javasolta a vérképem alapján. Maltoferrel amúgy vigyázni kell mert székrekedést okoz. Heti 3 db-ra lecsökkentettem az adagom, inkább májat, spenótot és borsót eszek, így is visszaált normál értékre a vörösvérsejt szintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!