Rettentően dagad a bokám,a kezem enyhébben,és sokan mondjak,hogy a szám és az orrom is dagad. A doki megfenyegetett,hogy diétázzak ha nem akarom a két ünnep közit benttölteni. Mit csináljak, hogy ne fektessen be?
Biztos ezt mondta?Mert akkor keress más dokit!A nyolc kiló az teljesen normális!
A vizesedés másik dolog.A magas vérnyomás mellette terhességi mérgezésre utal,ilyenkor nagyon gyorsan orvosi beavatkozás szükséges.
8,5 kiló az eszményi súlynövekedés ilyen idős terhesen. Pláne ha ahogy irod ebből egy része tuti víz.
Én is baromira vizes voltam a vége felé, nekem feljött 6 kiló csak vízben.:(
Nem lehet hogy a sómentes étkezésre gondolt a doki? de akkor is hülye ha csak ennyit mondott hogy diétázz..:(
Mondjuk én étkezhettem sómentesen semmit se számitott. Ha a vizeletedben nem találtak fehérjét eddig egyik vizsgálaton se és a vérnyomid is ilyen jó (alacsony) akkor ne aggódj, sajna van aki ilyen vizes alkat:(
Kitartás, már nincs sok hátra!! :)
Sómentes diétára gondolhatott, nekem bevált. A sót kerülni kell az étrendből és kevés folyadékot igyál napközben. Egyél sok paradicsomot és petrezselymet nyersen, az vízhajtó hatású.
Szerintem próbáld ki ezeket, mert lehet, hogy bejönnek és megkönnyebbül a szervezeted.
Egy dologgal nem értek egyet. Az a kevés folyadék! Éppen ellenkezőleg eleget kell inni, mert a vese akkor működik jobban. De csak normális folyadékot víz, tea, leves stb. Sószegény, erős fűszermentes étkezés. Nekem a kávé jó volt, mert vízhajtó hatású, kettőt meg lehet inni naponta! Sok pihenés, felpóckolt lábak akár éjszaka is.
33 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!