2 ünnep között is végeznek UH-ot a Győri kórházban?
Figyelt kérdés
pont dec 24.vagy 31én kell mennem majd a 18-19hetes UHra.2009. nov. 13. 18:03
1/6 anonim válasza:
Most akkor melyik nap? A két nap között van egy hét...
De e két nap biztos nem,Közte se valószínü, engem is azért hívott be még ünnep előtt a doki.
Szeritnem neked akkor januárban fogják megcsinálni, mert inkább később nézik, mint előbb, mert akkor még nem látják, amit látni kell...
2/6 A kérdező kommentje:
24én leszek 18hetes 3napos,így 31én 19hetes 3napos.
mert ugye az van hogy vagy 18 vagy 19 hetesen lesz UH.
2009. nov. 13. 18:24
3/6 anonim válasza:
Biztos nem rendelnek,kivéve ha sürgőségi eset van,de azt is a vizsgálóba csinálják,mivel már ott is van egy uh készülék.Én 18hét 5naposan voltan uh-on,de mivel a mérete alapján 1 héttel kisebbnek látták 2hét mulva rendeltek vissza.Ezzel azt akarom mondani,hogy inkább január első hetébe kell menned,mint elöbb.Nekem is mondták,hogy a legjobb idő 20-21.hét,akkor jobban látnak mindent amit kell. Boldog babavárást!
4/6 A kérdező kommentje:
pedig de jó lenne 2 ünnep között,akkor apa is itthon lenne,és láthatná.(külföldön dolgozik)
majd meglátjuk
2009. nov. 14. 18:22
5/6 anonim válasza:
Ha csak az a probléma,hogy örülnél,hogy a férjed is látná,szerintem menjetek 4d uh-ra,bár az nem genetikai /meg pénzbe is kerül/és ettől függetlenül januárba sima uh-ra el kell menni,de nagy élmény.Mi voltunk 16 hetesen,kicsit vékonyka volt de gyönyörü,azóta a párom mégjobban odáig van érte,pedig még megse született:) Elöző voltam. Kellemes babavárást!
6/6 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel,december 31én kell mennem a 19heti UHra. Orvosom szerint az rendes munkanap,úgyhogy nyugodtan küld :-)
2009. dec. 15. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!