Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Valaki tapasztalt már ilyet...

Valaki tapasztalt már ilyet vagy megeset már valakivel?

Figyelt kérdés
hogy hat hetes terhességet még nem látnak uh-n?
2010. szept. 22. 18:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem, nekem 5 hetesen már látszott, hogy terhes vagyok csak még szívhang nem volt.
2010. szept. 22. 19:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne,hogy 6 hetes vagy?Az utolso mensi elso napjatol szamoljak ugyan a terhesseget,de ha hosszabbak a ciklusaid,akkor peteeresed is kesobb van(elvileg),tehat lehet nem vagy meg 6 hetes.
2010. szept. 22. 19:44
 3/13 A kérdező kommentje:
23 napos ciklusom van
2010. szept. 22. 19:49
 4/13 Jázmin anyucija ***** válasza:
Nekem 6 hetesen hüvelyi ultrahang volt, nem tudom miért, lehet hogy még nem látszott volna a rendesen?! Hm ki tudja. És tuti a terhesség??
2010. szept. 22. 20:10
 5/13 A kérdező kommentje:
volt egy pozitiv tesztem utánna negativ.
2010. szept. 22. 20:17
 6/13 anonim ***** válasza:

Én a nemvárt időpont után 4 nappal teszteltem, 5 nappal később az UH-n 7 mm-es petezsák volt látható. Ekkor 4 és fél hetes voltam. Utána hosszú időre elutaztam, ezért akartam gyorsan csináltatni egy UH-t. De sok tapasztalt rokon azt mondta, ugyanmár, úgy se fog látszani semmi minek mész. Pedig nagyon is látszott.

Ha neked nem látszik 6 hetesen akkor szerintem lehet, hogy sajnos nincs ott (már) semmi. :(

De drukkolok!!!!!

2010. szept. 22. 20:40
 7/13 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó vagyok, nekem is hüvelyi UH volt természetesen. Nem tudom, hogy hasi UH-val látszódott volna, vagy nem...

Szívhang a 10. héttől van kb.

2010. szept. 22. 20:42
 8/13 anonim ***** válasza:
5 hetesen és 2 naposan voltam UH-n. Hüvelyi uh-n látszott a petezsák és a szikhólyag is, majd hasival is megnézett az orvosom, mert hátrahajló a méhem, és úgy is látszott a petezsák.
2010. szept. 22. 22:45
 9/13 anonim ***** válasza:
4 hét 1 naposan már volt 2mm petezsák, 5 hetesen 10mm, 6 hetesen pedig szívhang!
2010. szept. 22. 22:56
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha 23 napos a ciklusod, akkor meg korabban is lehetett peteeresed, mint a nagykonyv szerinti 14. napon, meghozza kb 5 nappal korabban. Ez azt jelenti, hogy kozel egy hettel idosebb terhesseget kellett volna talalni.

Azota csinaltal masik tesztet, vagy csak az az egy pozitiv es egy negativ volt.

A doki nem kert vervizsgalatot?

En csinalnek meg egy tesztet a helyedben, ha az is negativ, akkor lehet, hogy sajnos mar nincs baba.

Egyebkent a kerdesedre is valaszolva: 5 hetesen es 6 naposan voltam eloszor huvelyik uh-n, akkor mar szivmukodes is volt.

2010. szept. 23. 07:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!