Anyukák ti mikor terhesek voltatok akkor készítettetek kismama fotót?
Figyelt kérdés
2022. júl. 30. 21:01
11/17 anonim válasza:
Még csak 10 hetes vagyok, de nem fogok terhesfotózásra menni. Nekem ez olyan művi, gagyi. Jó pár ismerősömét láttam, egyik sem ragadott meg.
(Újszülöttet sem tennék ki ennek a tortúrának.)
12/17 anonim válasza:
Nem volt. A férjem csinált egy meztelen képet a legvégén, na azt mondjuk érdekes most visszanézni.
13/17 anonim válasza:
Azt tudnod kell, hogy ezt a kérdést eredetileg valami perverz kérdezte a szexuális kategóriában, aki egy ideje olyanokat kérdez, mint van-e itt olyan terhes, aki alkalmi szexkapcsolatot keres, stb...
Szóval számíts rá, hogy a kérdező megkeres privátban.
14/17 anonim válasza:
Egyik terhességnél sem voltunk fotósnál, de párom készített rólam fényképezőgéppel.
15/17 anonim válasza:
13# honnan kéne tudnia? 😀 Amúgy meg ez legyen a legnagyobb probléma.
16/17 anonim válasza:
"A tudnod kell" , egy szófordulat, nem szószerint kell érteni, csak úgy, hogy mindenképp tájékoztatni akartam róla.
17/17 anonim válasza:
16# én kérek elnézést 😀 Előbb írtam, mint gondolkoutam. Túl gyorsan olvastam. Azt hittem azt írtad,h "tudod, hogy" 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!