Ki mikor érezte mikor mozdult meg először a pocaklako?
Figyelt kérdés
Pocaklako2022. júl. 28. 22:23
1/21 anonim válasza:
17 hetesen. De akkor még nem tudtam, hogy ő volt az. Csak utána a sokadik ilyen érzés után állt össze a kép
2/21 anonim válasza:
A babàm a 18. héten.
Pocaklakóm nem volt.
3/21 anonim válasza:
Én a 21-22. hét körül fogtam gyanút, hogy a babát érzem, pedig már nagyon vártam az érzést és aggódni is kezdtem. Utána jöttem rá, hogy már pár hete is éreztem ilyet, csak inkább olyan volt, mintha rángatózna egy ideg a hasamban 🙂 Nekem egyáltalán nem a "pillangószárny" vagy hasonló dolog jutott eszembe az érzésről, hozzáteszem, hogy az előlfekvő méhlepény is bezavarhatott nálam...
5/21 anonim válasza:
16 hetesen kb. De ez a pocaklakózás über gáz. Megszűntél felnőtt nőnek lenni a terhesség miatt? Felnőttekkel azért beszélhetsz felnőttként, bőven ráérsz majd a gyerekkel gügyögni.
6/21 anonim válasza:
Komolyan valaki még használja ezt a szót? Azt hittem, végre kiment a köztudatból, mert mindenki rájött, mekkora baromság
7/21 anonim válasza:
5-6. vigyázzatok, mert mindjárt leszól a kérdező titeket, hogy mennyi rosszindulat van bennetek, de egyetértek veletek :D engem az zavar hogy nem elég 1x a kérdésben leírni de még a megjegyzésbe is beleírta mintha a kérdésben nem lenne világos? pocaklako
8/21 anonim válasza:
22.héten éreztem valamit, de a 24.héten lett biztos hogy a csajszi mocorog.
9/21 anonim válasza:
15 hetesen ereztem egy mitha dolgot. Aztan a 17. hettol mar biztos voltam benne
10/21 anonim válasza:
Pocaklakó... Erről nem tudtok leszokni? Rettenet, iszonyat egy szó
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!