Terhesség ez vagy ciszta vagy valami egyéb ? Bocsi, hosszú lett kicsit. 🤗
Július 13. án voltunk együtt a párommal, megszakításos módszert alkalmaztunk (nem utolsó percen vette ki, a végén kézzel elégítettem ki).
Én kb. a ciklusom közepén voltam, bár ha 28 napos ciklust nézünk, akkor túl voltam az ovuláción.
Az aktus előtti 2-3 napban éreztem hasfájást, illetve a folyásom is akkor utalt ovulációra.
19.én is együtt voltunk, szintén úgy történt az aktus, ahogy az előző.
Aznap kezdett feszülni a mellem, gondoltam a menzeszt jelzi, mert 23.ra vártam. De nem jött meg.
Egyébként 28-31 napos ciklusaim vannak.
Azóta jellemző a mellfeszülés, és mellnagyobbodás, enyhe krémes folyás, folyamatos hasfájás, megjön érzés, néha hányingert is érzek.
A késés 5. Napján csináltam tesztet, délelőtti pisiből és negatív lett. Ma van a 6.nap késés, holnap megismétlem.
Tudni kell, hogy januárban hagytam abba a fogamzásgátlót, azután februárban mikor megjött a menzeszem hánytam, hasmenésem volt, elájultam és annyira görcsöltem hogy nem tudtam lábra állni. Ugyanez megismétlődött júniusban is, de akkor csak az ájulás szélén voltam.
Ezekből következtetek arra, hogy cisztám lehet és most az miatt nem jött meg.
És még annyi, hogy a mostani előtt, utolsó együttlétünk márciusban volt.
Jajj, te lány, most elolvastam megint, látom, 19-én is volt egy hasonló együttlét, gondolom akkor az is megszakítással. azóta meg még nem telt el két hét, ha akkor összehoztátok, akkor lehet még később pozitív a teszt.
Nem is értem miért nem vettem ezt eddig a kérdésben észre.
Az ég áldjon meg titeket, ha nem akartok gyereket, miért nem húz gumit az a jóember, miért kell ilyesmit kockáztatni megszakításos védekezéssel, aztán stresszelni, hogy mi lesz a vége?
Most akkor szépen ki kell várni a 19-én történt aktustól számítva is a két hetet és tesztelni, ha addig nem jön meg, aztán imádkozni, hogy negatív legyen. Középidőben már eljátszottátok ezt, aztán még ismételni kellett újra ezzel a hazárdírozós módszerrel, borzasztó felelőtlenség és látod, most meg itt esz az ideg, nehogy gyerek legyen, ugye, hogy nem éri meg?
Nem vagyok az anyád, nincsen jogom téged kioktatni, de kérlek legyen ezután több eszed, az abortusz nem sétagalopp és minden ilyen alkalommal azt kockáztatod, ha szülni nem akarsz, nem ér annyit egy szeretkezés sem és olyan pasi sem született még a földön, akiért ezt a kockázatot be szabadna vállalnod. Legyél okosabb és védekezzetek, ha nem fűlik a foga a gumihoz és más most épp nem jöhet szóba, akkor meg mehet a levesbe a kedves.
Bízzunk benne, hogy ez egy felborult ciklus lesz most és reméljük jó lecke a jövőre nézve, hogy ezt a "módszert" egy életre elfelejtsed.
9 nappal az együttlét után még nem mutat biztosat a teszt. Egy érzékenyebb 10-es lehetséges, hogy mutatna valamit haloványan,ha elkezdődött valami, de azért ilyenkor még egyáltalán nem biztos, hogy ha meg negatív, az mondjuk 13., 14. napon is az lesz. Ha 2 héttel utána is az, akkor valószínűleg megúsztad, feltéve, hogy nem jön meg, tesztelj 5 nap múlva, addig azért, ha kicsi is az esélye, igenis benne van a pakliban a terhesség lehetősége.
Azt mondom, ha 2-án is negatív, akkor jöhet a megkönnyebbülés, addig azért én nem nyugodnék meg.
Kívánom úgy legyen, ahogy szeretnéd és bízom benne, egy életre elment a megszakításos módszertől a kedved, de legalábbis addig, amíg nem fér bele egy esetleges terhesség az életedbe.
Felelőtlenség és benne van a pakliban mindig, hogy mivan ha… de mindig nézem a naptárt is. Most is ovuláció után volt. Annyira azért nem parázok mert tudom, hogy tényleg csak előváladékről van ilyenkor szó. Ezen az oldalon mindenki előváladéktól lett terhes… Nem mindegy hogy akkor veszi ki a pasi mikor már előváladéknál több jön vagy jóval előtte.
Ettől eltekintve igazad van, felelőtlenség és a ciklus bármelyik szakaszában van esély előváladéktól is, én is tudom.
Rengeteg olyan kérdés van itt, hogy a nők nem tudják eldönteni, hogy esetleges ciszta miatt van terhességi tünetük vagy tényleg baba miatt. Én az összes létező terhességi tünetet produkáltam az utóbbi 4 napban, és mivel megjött valószínű cisztám lehet. Ahogy véget ér a menzeszem el is megyek nőgyógyászhoz.
Nem akarom senkinek ajánlani a megszakításos módszert, mert valóban rizikós, remélem ez a topik segítségül lesz a velem hasonló helyzetben lévő lányoknak a továbbiakban.
Köszönöm a válaszaitokat! 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!