Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség ez vagy ciszta vagy...

Terhesség ez vagy ciszta vagy valami egyéb ? Bocsi, hosszú lett kicsit. 🤗

Figyelt kérdés

Július 13. án voltunk együtt a párommal, megszakításos módszert alkalmaztunk (nem utolsó percen vette ki, a végén kézzel elégítettem ki).

Én kb. a ciklusom közepén voltam, bár ha 28 napos ciklust nézünk, akkor túl voltam az ovuláción.

Az aktus előtti 2-3 napban éreztem hasfájást, illetve a folyásom is akkor utalt ovulációra.

19.én is együtt voltunk, szintén úgy történt az aktus, ahogy az előző.

Aznap kezdett feszülni a mellem, gondoltam a menzeszt jelzi, mert 23.ra vártam. De nem jött meg.

Egyébként 28-31 napos ciklusaim vannak.

Azóta jellemző a mellfeszülés, és mellnagyobbodás, enyhe krémes folyás, folyamatos hasfájás, megjön érzés, néha hányingert is érzek.

A késés 5. Napján csináltam tesztet, délelőtti pisiből és negatív lett. Ma van a 6.nap késés, holnap megismétlem.

Tudni kell, hogy januárban hagytam abba a fogamzásgátlót, azután februárban mikor megjött a menzeszem hánytam, hasmenésem volt, elájultam és annyira görcsöltem hogy nem tudtam lábra állni. Ugyanez megismétlődött júniusban is, de akkor csak az ájulás szélén voltam.

Ezekből következtetek arra, hogy cisztám lehet és most az miatt nem jött meg.

És még annyi, hogy a mostani előtt, utolsó együttlétünk márciusban volt.

#terhesség #ciszta #Mellnagyobbodas
2022. júl. 28. 09:10
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból megmértem most is a hőmet, 36.8. Ez megint magas :( számít valamit a napközbeni mérés?
2022. júl. 28. 10:21
 12/34 anonim ***** válasza:
Nem számít. Ha reggel 36.2 volt, előtte nap még magas, az bizony a menstruáció előtti hőleesés. Szerintem holnap megjön.
2022. júl. 28. 10:26
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést, nem akarok udvariatlan lenni és nem is a kérdésre válaszolok, de most szeretnél babát és bízol a terhességben, vagy épp az ellenkezője és tartasz tőle, nehogy várandósság legyen?

Mert sehogy sem jön ki a matek. Ha gyereket akarsz/akartok, miért a megszakítás (gondolom nem ez van), ha pedig nem, akkor miért nem védekeztek rendesen? Tök mindegy mikor veszi ki, a megszakítás nem védekezés, hanem orosz rulett, ha nem terveztek családot alapítani, valami rendes módszert kéne választani, mert így, pláne középidőben, azért ez több mint rizikós.

El kellene menned orvoshoz, mert ha ennyire rosszul vagy a menzesz alatt, az semmiképpen sem normális és látszólag eléggé felborult az egész ciklusod, jobb lenne, ha megnéznének, rád férne egy ultrahang, meg egy labor, hormon-panelekkel, biztos ami biztos, nehogy valami gond legyen.

2022. júl. 28. 10:27
 14/34 A kérdező kommentje:

Ma a tüneteim is enyhültek úgy érzem.

Lehet igazad van és megjön 🤗

2022. júl. 28. 10:27
 15/34 A kérdező kommentje:
Nem szeretnénk babát. Tudom, rizikós, főleg így középidőben.
2022. júl. 28. 10:47
 16/34 A kérdező kommentje:
De ha ma van a ciklusom 33. napja, akkor az ovuláció az együttlét után volt 2 nappal. Nem ?
2022. júl. 28. 11:19
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát nézd, nem lehet biztosan tudni, lévén még meg sem jött. Ha mondjuk majd 40 napra megjön, akkor meg másként jön ki a számítás , nem?

Azt írtad a kérdésben, hogy szoktad amúgy érezni és a nyákod is az együttlét előtt volt 2-3 nappal ovulációs jellegű.

Mondjuk ez egyik sem biztos tipp, szerintem a kutya nem fogja megmondani mikor volt ebben a hónapban, vagy volt-e egyáltalán, szemlátomást tényleg jól felborult a ciklusod.

2022. júl. 28. 11:33
 18/34 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van kedves utolsó válaszoló. Ahogy telnek a késés napok, úgy változik az esetleges ovuláció is. Ebben az évben minden hónapban figyeltem a ciklusom és azt tudom mondani hogy általánosságban mindig a naptár szerinti (14.nap) ovuláció előtt 2-3 nappal jelentkezett petefészek fájdalom, síkos, átlátszó folyás. És ez ebben a hónapban sem volt másként.
2022. júl. 28. 11:45
 19/34 anonim ***** válasza:

Hát, ha most is ugyanúgy éreztél mindent, ahogyan szoktál és a tüneteid is azonosak voltak az előzőekkel, akkor lehet, hogy akkor volt, amikor írtad is, aktus előtt és a luteális fázisod nyúlik hosszabbra ebben a ciklusban, szintén a hormonok miatt. Tényleg kellene egy labor, akkor kiderülne hányadán is állsz, mert a tünetek sokszor becsapósak azért és most is van valami bibi, amint az látszik. Lehet kimarad most a vérzésed, előfordulhat az is, de akkor meg sanszosan peteérésed sem volt, vagy csak tényleg elhúzódik a luteális szakasz.

Ki fog derülni hamarosan, de akárhogy is legyen, terhes valószínűleg nem vagy, ha azóta sem volt együttlét, mert akkor a teszt már kimutatná, így szerintem azért ez megnyugtathat egy kicsit, a jövőre nézve meg védekezzetek rendesen és menj el nőgyógyászhoz, nézzenek hormon panelt, ultrahangot, abból kiderül sok minden és azért ez mégiscsak az egészséged, jobb biztosra menni nehogy gond legyen, nézzenek csak szépen meg.

Én a helyedben kérnék még ma időpontot, jobb tiszta vizet önteni abba a bizonyos pohárba.

2022. júl. 28. 12:01
 20/34 A kérdező kommentje:

Holnap reggel akarok tesztelni még, mert holnap lesz a 7. nap késés, ha addigra nem jön meg. Jövő héten mindenképp akarok kérni időpontot. Utolsó együttlét 9 napja volt.

Most is krémes folyásom van, volt még ilyen menzesz előtt, de nem mindig, szóval nagyon remélem megjön

2022. júl. 28. 12:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!