Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírjátok türelemmel?...

Hogy bírjátok türelemmel? Jelenleg a 6.héten játok, voltam orvosnál, van szívműködése.

Figyelt kérdés

Megkérdeztem mennyi az esélye az elhalásnak, 30%ot mondott. Nem akartam mondani, hogy kegyesen hazudhatott volna.:)

Igen, alapjáraton is izgulós vagyok, mindig ilyen voltam, ezzel nem tudok mit kezdeni.

Szóval a kérdés adott, hogy bírjátok türelemmel? Hiszen még az első trimeszter elég rizikós.

És ugye a következő vizsgálat már a genetikai, amíg még van 1 hónap és 2 hét.

Sok is, meg sokk is.

2022. júl. 27. 10:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
59%
Azert 16 hetesen már nem kéne ennyire parázni :D
2022. júl. 29. 13:45
 22/30 anonim ***** válasza:
43%

20# itt a gyakorin mindenki nagyon okos!😂🤦🏻‍♀️

Ami megtörtént dolog az hihetetlen, viszont aki leírja a legnagyobb hülyeséget a világon az meg tuti igaz!

Szóval érthetetlen számomra honnan ez a sok okos ember ?!

Lehet a parlamentben vannak ők is és onnan írnak!

Ne foglalkozz velük úgyis megmagyaráznak mindent!😃

2022. júl. 29. 14:37
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

#20 Nem kéne, de ez van. Nem direkt akarom, hidd el. Zavar, hogy alig van hasam (6 kilót fogytam eddig a terhesség alatt, semmi nem jött még vissza), zavar hogy még mindig folyamatosan hányingerem van, zavar, hogy egyáltalán nem érzem mozogni (tudom, ráér amúgy).

Sajnos azért még ilyenkor is lehet baj. Anyósom pl 18 hetesen veszített el egy babát. Én magam is elég kétséges volt a születésemnél, hogy megmaradok, toxémia, koraszülés, két kiló sem voltam. Benne vagyok ilyen terhes csoportokban is, ott is most volt egy történet egy anyukáról (nem emlékszem pontosan mennyi idős, de túl a 12 héten), akinek mint kiderült már hetek óta kb alig van magzatvize, a babája él még, de teljesen kitekert pózban szenved a méhben, azt mondták a kismamának, hogy olyan szinten károsodott a magzatvíz nélküli hetek alatt a kicsi, hogy jobb lenne, ha elengedné. Azon a történeten elsírtam magam.

Szóval értem én, hogy az esélye jóval kisebb már ennyi idősen hogy baj legyen, de amíg nem érzem a mozgását, addig szerintem én parazni fogok. Amúgy másokat nem fárasztok vele, csak ilyen kérdéseknél, ahol ugye ez a téma.

2022. júl. 29. 15:00
 24/30 A kérdező kommentje:

Jajj hát, kérlek ne írjátok rossz végleteket!!

Nem szeretnék még ezen is gondolkodni.

Köszi.

2022. júl. 29. 17:01
 25/30 anonim ***** válasza:
23. 16 hetesen senkinek nincs hasa szinte még, vagy csak fel van puffadva.
2022. júl. 29. 17:03
 26/30 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező? Sikerült megnyugodni? :)
2022. aug. 3. 17:09
 27/30 A kérdező kommentje:
Igen. Aztán kiderült, hogy hüvely fertőzésem van ami nincs kezelve. Azóta idegroncs vagyok:) ami szintén nem jó.
2022. aug. 3. 17:34
 28/30 anonim ***** válasza:
Annak nem kene befolyásolnia a terhességet, mit mondott a doki?
2022. aug. 3. 18:27
 29/30 A kérdező kommentje:

Igazából vetélést is okozhat. Amúgy nem is érdekelne, mert elméletileg bakteriális viagnózis, ha jól jártam utána a vegyes bakterium jelentésének.

A doki azt mondta, hogy egyenlőre hanyagoljuk, ha nem viszket. Csakhogy viszket már. De azzal próbálom magam nyugtatni, hogyha azt mondta akkor csak nem lehet akkora baj, hiszen csak nem kockàztatna egy leendő életet.

Egyenlőre próbálom elérni. De ma nem igazán ment. Majd holnap is megpróbálok vele beszélni. Megnyugtatna, ha kezelve lenne.

2022. aug. 3. 21:01
 30/30 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azert nem kezel még, mert most a legsérülékenyebb az embrió, es lehet a gyógyszeres kezelés többet ártana, mint használna. Igy meg van egy fertőzés,ami kellemetlen, de nem jelent akkora bajt. Szerintem :)
2022. aug. 3. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!