Hogy bírjátok türelemmel? Jelenleg a 6.héten játok, voltam orvosnál, van szívműködése.
Megkérdeztem mennyi az esélye az elhalásnak, 30%ot mondott. Nem akartam mondani, hogy kegyesen hazudhatott volna.:)
Igen, alapjáraton is izgulós vagyok, mindig ilyen voltam, ezzel nem tudok mit kezdeni.
Szóval a kérdés adott, hogy bírjátok türelemmel? Hiszen még az első trimeszter elég rizikós.
És ugye a következő vizsgálat már a genetikai, amíg még van 1 hónap és 2 hét.
Sok is, meg sokk is.

Én is dolgozok közben, de a tudat ott van valahogy.
Attól, hogy vannak kérdéseim, kételyeim nem leszek sem idegesítő, sem rossz ember.:)
Nyilván nem zaklatom őket, de amikor ott vagyok, akkor már kérdezek is.
Egyébként azt nem írtam, de amikor elbizonytalanodok, akkor már egyből mondom is, hogy tudom, hogy erős kis embrió vagy, nem lesz semmi baj. Szépen egészségesen fejlődsz, stbstb.
Tehát nyugatom saját magamat is, meg próbálkozok.

12 hetes vagyok, 7 hetesen voltam orvosnál, genetikai uh-ra makd csak jövő héten megyek. Nyilván én is izgulok, hogy minden rendben legyen, de nem igazán tudok mit csinálni. A kétéves kislányom meg amúgy is leköti minden időmet, szóval ő segit elterelni a figyelmemet. Első terhesség alatt pedig a munkára koncentráltam, azzal tereltem el a figyelmem.
Boldog babavárást! :)

Dehogy 30%!
Itt ez az oldal, én itt szoktam ránézni az esélyekre, engem nagyon meg tudott nyugtatni két uh között. 🙂

Én több vetélés után már az orvosom agyára mentem,de mivel végig csinálta velem mindent igy írtó kedves és megértő, segítőkész.
Nem érzem ,hogy terhére lenne a negativitásom!

7-és vagyok, 8-as milyen szívhang Figyelőd volt?:)
Én is akarok majd venni viszont nem tudom melyik a jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!