Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák, milyen...

Kismamák, anyukák, milyen érzés volt a magzat mozgása?

Figyelt kérdés
2022. júl. 24. 22:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Először csak kis pukkanás, buborék szerű érzés volt, aztán ahogy nőtt egyre érezhetőbb volt, mintha valami úszkálna a hasamban, végül már elég kellemetlen volt, mikor kinyomta magát, vagy olyan helyre rúgott, na meg mikor hullámzott tőle az egész hasam.
2022. júl. 24. 22:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó. Én imádtam. Engem nem rúgott fájdalmasan. De van,akinél kellemetlen.
2022. júl. 24. 22:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Annak ellenére is jó hogy már néha elég fájdalmas. Az egyik legszebb dolog szerintem.
2022. júl. 25. 05:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem a rúgás/ütések inkább ilyen rángás, rándulás szerűek, illetve mintha valami hatalmas légbuborék helyezkedne bennem. Nálam egyből ilyenek voltak én ilyen pillangó, meg fölszálló apró buborékokat, csikizéseket nem éreztem, amit sokszor írnak. Ja és 19. Hét végefelé éreztem egyértelműen. Első baba, mellsőfali lepény.
2022. júl. 25. 07:01
 5/11 A kérdező kommentje:
3as, megnyugtató amit írsz, mert nekem is egy ideje néha úgy fáj, hogy rendesen bele rándulok, már azon gondolkodtam, hogy én vagyok e ilyen tápos vagy ez normális.
2022. júl. 25. 07:39
 6/11 A kérdező kommentje:
Imádom egyébként, főleg amikor szinte egész nap edzi magát, szinte büszke vagyok rá, hogy ilyen erősnek érzem. 😊
2022. júl. 25. 07:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Normális ha esetleg fájdalmas, ahogy egyre nagyobbak. Eltalálnak egy olyan pontot vagy ideget.

Én sokszor nyögök egyet, olyat oda tud rúgni vagy amikor végig húzza a lábát a hasamon.😵‍💫 33. hétben vagyok de ez már csak rosszabb lesz🤣

3 voltam

2022. júl. 25. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én még le is videóztam a hasam mozgását. Épp a napokban néztem vissza. Jó visszaemlékezni,többször sajnos lesz lehetőségem átélni.
2022. júl. 25. 09:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Imádtam. ❤️ Nekem sosem fájt, max picit kellemetlen volt, ha nagyon kinyomták magukat.
2022. júl. 25. 10:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem első babám lesz, 19 hetes vagyok, de még nem érzek semmit, sőt a hasam se nőtt még. Már nagyon várom az érzést :)
2022. júl. 25. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!