A kórházi Felicitas csomagban mi van? és a védőnő milyen csomagot szokott a vége felé adni?
Figyelt kérdés
2010. szept. 22. 11:58
2/6 anonim válasza:
Egy évtizede szültem. Egyáltalán adják még?
Kedves kérdező, ne haragudj, hogy kérdezek, de mikor adják most egyáltalán?
3/6 anonim válasza:
A védőnőtől én semmit sem kaptam, csak még a terhesség elején egy Felicitas füzetet, abban volt egy kupon, amit b lehetett váltani bababoltban (a lista a füzetben van, hogy hol). Hogy a kórházi csomagban pontosan mi volt, sajnos már nem tudom,mert én 3 csomagot is kaptam (2-t én, egyet a baba).
4/6 anonim válasza:
most találtam meg: www.felicitas.hu
5/6 anonim válasza:
A védőnő tényleg nem ad semmit, csak az elején egy csomó füzetet és abban van a felicitas beváltó kupon. A szülés után a kórházban kaptam még csomagot.
6/6 anonim válasza:
hú mi most a kórházban kaptunk 3 helyről is csomagot.egyik ez amit említettél, a kék dobozka, van benne pelenka, minta testápolóból, tusfürdőből, samponból, popsikrémből, domestos, persil, teából minta, törlőkendőből, fertőtlenítő kézkrém, egy liberos pelenkázó, ujság, prospektusok, ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!