Lehet ettől a nagy melegtől hasmenése az embernek?
Semmi baj 😊
Ilyenkor megváltozik a terhesség alatt az emésztés. Sokkal lassabban emészt az ember.
A hasmenést meg van mikor a szorulás váltja fel.
Inkább hasmenés, mint aranyér + szorulás kombó.
nekem nem volt szorulásom, mégis lett aranyerem... igaz, inkább csak esztétikailag csúnya, a valóságban nem mondhatnám, hogy fájdalmat, problémát okoz. remélem szülés után el is tűnik :)
attól is lehet lazább, hígabb a széklet, ha jelentősen többet iszol, vagy a dinnye is hajthat akár, ha eszed.
de nekem pl. a magnézium egy idő után kezdett el csak kis hasmenést okozni, akkor pár napig nem szedtem, vagy csökkentettem a mennyiségét, illetve a vas is gyakoribb székletet okozott, bár normál állagú volt, nem hasmenés.
Nekem egyik pillanatról a másikra brutál hasmenésem lett egy olyan ártatlan dologtól, mint a barack, amit eddig két pofára zabáltam.
Napok voltak mire rájöttem, hogy bizony attól kurtyog a hasam egész nap, s attól lett olyan brutál hasmenésem délutánra, hogy csak úgy kocogtam haza munkából.
Ami vicces, hogy ezt csak a nektarin csinálta, a pucolt őszibarack nem. Ki érti ezt?
Szóval simál nehet olyasmi is amire eddig nem is gondoltál volna.
20 hkm
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!