8 hetes terhes vagyok. Ma használtam hipót, és utánna merült fel bennem, hogy esetleg káros lehet a babára. Nem volt rajtam gumikesztyű. Ugye nem lesz baj?
Figyelt kérdés
2010. szept. 21. 22:36
1/4 anonim válasza:
Semmi bajod nem lessz !de nem ajánlatos ,én végig a 9 hónap alatt ugyan úgy takarítottam mint eddig csak kevesebb tisztítószert használtam volt rá példa salynos hogy sósavaznom is kellet mivel nem volt ki megcsinálja hejettem ,azért mert az ember állapotos nem azt jelenti hogy a kosz megeheti mindent lehet csak nem ajánlatos de a vége felé már csak ecettel dolgoztam ahol lehetett én mindenféle tisztítószert gumikesztyű nélkül használok/tam mivel nem tudok benne dolgozni !boldog babavárást 2 hónapos kicsi manó anyukája:)
2/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi bajod, mivel ezek a szerek bőrön át nem tudnak a keringésedbe jutni. Csak akkor lenne gáz, ha bejutnak a vérkeringésbe, vagy közvetlenül a szervezetedbe. De gondolom nem iszol belőlük.
3/4 anonim válasza:
Csak ne szivd be a szagat, mert az lehet karos. De boron keresztul nem szivodhat fel annyi, hogy a babadban kart tegyen.
4/4 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, ne aggódj, főleg egy alkalomtól.
Egyébként tényleg nem ajánlatos sem a hipó, sem más vegyszer belélegzése sem. Én vettem az Obiban maszkot, 5 db kb. 300 forint és azt veszem föl, ha takarítok. Épp azért, mert a terhesség elején párszor sikerült beszívnom a domestost és utána szédültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!