Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhesen covid ? A...

32 hetes terhesen covid ? A többit leírtam lent :)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

32 hetes terhes vagyok,3szor oltattam terhesség előtt!ma reggel pozitív lett az itthoni covid tesztem.

Tegnap este elment kb. 2-3 órára a szaglásom,ízlelésem.Náthás vagyok,kicsit köhögök.Teljesen mint egy enyhe megfázás.

Hívtam a dokit azt mondta hogy teszteltessek (pcr),a babát nem befolyásolja a covid.

Nem igazán nyugodtam meg.

Tapasztalatokat és tanácsokat szívesen vennék,köszönöm előre is .

2022. júl. 21. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Kedves kerdezo! 5honap alatt 2x lettem covidos. Epphogy kiderult novemberben a terhessegem, aprilisban ujra megkaptam… Aprilisi 27.hetben. Sajnos eleg rosszul voltam,verhigito injekcio 10napig brutal magas D-dimmer ertekkel… Az elsoben is beteg voltam. En oltatlan vagyok. Ha nincs komoly tuneted hala istennek nem is lesz mar es ne is legyen! Herbal Swiss termekek csodaszer ! :) A szopogatos gyogyszere ,a forro italpor is szuper covidban vegkepp!
2022. júl. 21. 22:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Ha esetleg még jársz erre, hogy vagytok? Lett később komolyabb tüneted?

Én is 32 hetes vagyok, most lettem covidos :(

2022. okt. 25. 18:27
 13/16 A kérdező kommentje:

12es

Nem szerencsére,semmi bajunk nem lett.

Neked van tüneted?

2022. okt. 26. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy nem lett komolyabb tüneted :)

Nekem is megfázásos tünetek vannak, kis köhögés, torkom, fejem fáj, meg az orrom van eldugulva. Remélem én is megúszom ennyivel 🤞🤞

Neked kellett vérhigítót szúrni? Én nem kaptam.

2022. okt. 26. 17:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Kovidos terhesek, hogy vagytok?
2023. okt. 27. 14:23
 16/16 anonim ***** válasza:
12es vagyok, enyhe, náthás tünetekkel megúsztam, lázas sem voltam. A kislányom is makk egészségesen született :)
2023. okt. 28. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!