Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes terhesen mivel...

32 hetes terhesen mivel teltek a napjaid?

Figyelt kérdés
Dolgoztál? Ha nem, akkor otthon miket csináltál? Már mindene megvolt a babának?
2022. jún. 1. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Még aktívan dolgoztam (8 órás irodai papíron, de napi 9-10 óra volt inkább). Közben költözni készültünk, lakást újítottunk fel,ami minden szabadidőt elvitt. A picinek nagyjából a 36. hétre lett meg minden, addigra a gyerekszoba is kész volt.
2022. jún. 1. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
80%

Már csak pihenéssel :D

Már nem dolgozom, az összes cuccát beszereztük, táskám bepakolva, első pár heti ruha kivasalva. Macerás a terhességem, így nem akartam semmit a végére hagyni, mert már így is nehezen mozgok :)

2022. jún. 1. 16:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Pihenek, de azért az itthoni teendőimet is elvégezem. Sütök, főzök, takarítgatok. Találkozom a barátaimmal, ilyesmi.

Hálistennek a legtöbb dolog már megvan, néhány apróság kell már csak

2022. jún. 1. 16:48
 4/6 anonim ***** válasza:

felújítások zajlanak nálunk, úgyhogy szaladgálok, takarítok. szerencsére jól bírom :) pár ruhát még ki kell mosni a picinek, vasalni, bepakolni a kórházi pakkot. a szobáját kicsit rendbe kell még rakni, a felújítási munkálatok miatt oda lett eldugva pár cucc.

amúgy barátokkal találkozok, sétálunk a barátnőm gyerkőcével, főzök, bevásárlok, stb. a covid miatt nem dolgozok a terhesség eleje óta, a munkahelyem nem épp kismamabarát munkahely ilyen téren :)

2022. jún. 1. 17:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Már itthon voltam, túráztam a kutyákkal, tettem-vettem, készítettük a babasarkot, kertészkedtem, kreatív hobbijaimat gyakoroltam (pl festettem textilfestékkel egy rugit a babának, amiben fotóztatni akarom, de előre dolgoztam családi ajándékokkal is karira, stb), sajtokat készítettem, ilyenek.

A táskát kb 36 hetesen raktam össze, a babaruhák összekészítésével kiságy felállítással is kb akkor lettünk készen. Nem kapkodtam el, úgy voltam vele, hogy ha 37. hét előtt születik, úgyis koraszülőttnek számít, és bent kell maradjunk, szóval van ideje a férjemnek összeállítani a szobát 🤷‍♀️😅 a saját táskámon meg nem pörögtem sokat, minimalista vagyok pakolásból, plusz vészhelyzetben a párom is be tud hozni mindent, amit kérek.

2022. jún. 1. 20:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Mindennapra van valami :) kezdi a nagy a sulit.. héten ballagás volt, suliba szülői ma.. tegnap doki.. közben csinálom a háztartást főzök 2 naponta kb.. már a jövőhetem is nagyon sűrű.. sokszor vagyok egyébként fáradt.. hatalmas pocakom van. De sosem szoktam unatkozni. Baba ruhák mosása van még hátra és a kórházi csomagom. Valamelyik nap majd neki ugrok😁
2022. jún. 2. 07:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!