Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 24 hetesen hogyan kuralhatom...

24 hetesen hogyan kuralhatom magam?

Figyelt kérdés
Brutal torokfajas, kis natha, fejfajas… ferjemtol kaptam el. 24 hetesen mit tehetek szedhetek h javuljon?
2022. júl. 20. 07:32
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Herbal swiss forróital, sok folyadék és pihenés. Mielőbbi gyógyulást kívánok! :)
2022. júl. 20. 07:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Tea, c vitamin, negro, sok pihi
2022. júl. 20. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Ez akár covid is lehet, a helyedben orvoshoz fordulnék, föleg terhesen
2022. júl. 20. 08:11
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem is sanszos, hogy covid. Szerezz egy antigén tesztet. De pánikolni nem kell, a mostani variációk már nem súlyosak általában. Azért a háziorvossal konzultálhatsz.
2022. júl. 20. 08:14
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
Fejfájásra, lázra is ha lesz, paracetamolt vehetsz be (pl Panadol).
2022. júl. 20. 08:16
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A Herbal Swissnek a forró ital mellett van szopogatós tablettája is, meg orrspray. Én ezeket használtam, amikor januárban terhesen elkaptam a covidot.
2022. júl. 20. 08:29
 7/10 A kérdező kommentje:
Igazabol ha covid akkor se tudok mit csinalni ugyh nem fogok ezen panikolni. Meg kell gyogyulni igyis ugyis:)
2022. júl. 20. 10:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Panadol, fokhagyma, mesz, citrom, gyomber.
2022. júl. 20. 11:06
 9/10 A kérdező kommentje:
Mezet meg negrot nem hasznalhatok gdm miatt. A tobbit megprobalom. Remelem hamar elmulik
2022. júl. 20. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia! En hasonló tünetekkel vagyok sajnos két hete nagyon beteg, igaz en kohogtem is es emiatt surgossegin kötöttem ki, ahol muszaj volt, hogy antibiotikumot kapják, mert lett egy bakteriális fertőzésem a vírus fertozestol.

Addig a napig a háziorvos csak sos vízzel gargarizalast, Szerimar orrsprayt, sok folyadékot es infrazast javasolt.

En emellett ettem mézet es felaprított gyömbért tettem egy kis labos vízbe fel órára, s azt a főzetet ittam napi többször mézzel es citrommal, illetve hagyma teat is keszitettem, fokhagymát is ettem magában.

Sajnos nekem hiába lett negatív a Covid tesztem, végül orr-fül-gegesz szerint ez covidnak nez ki, s o is azt mondta, h mivel varandos vagyok, a világon semmit nem kaphatok a fajdalomra (az arcom es fulem nagyon faj, illetve a torkom)

Ez az orvos Isla szopogatos tablettat javasolt, valamint egy koncentráltabb tengeri sos orrsprayt két orankent (Aqua maris)

Nem azt írom, hogy te (is) tuti covidos vagy, csak azt, hogy kitartás, pihenj ha tudsz, ezeket a termeszetes gyógymódokat használd (termeszetes szopigatos tabi, infrazas, sos vízzel gargarizalas, sok folyadék, méz, víz, tengervizes orrspray, gyömbér főzet)

Kitartás!

2022. júl. 20. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!