Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogy mivel kúrálhatom magam...

Hogy mivel kúrálhatom magam szoptatás alatt?

Figyelt kérdés

elkaptam ezt a vírusos takony kórt és nagyon tele vagyok szét robban a fejem is !!!!torkom is fáj!

lehet ilyenkor valami orrcseppet használni hogy levegőhöz jussak mert ki vagyok már merülve nem aludtam semmit!!

milyen megoldások vannak?az a tengervíz nem jött be:(az orvos meg ma délután rendel!

2010. szept. 29. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
A klasszikus forró, mézes tea?
2010. szept. 29. 08:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Az orvosom azt ajánlotta, hogy egyek annyi hagymát amennyit birok. Èn inhaláltam is, fèlbevágot hagymát szagolgattam. Nagymamám tört borsot szippantott, nekem is bejött. Mentolos orrgèlt vègszüksèg esetère ajánlotta.
2010. szept. 29. 08:55
 3/4 A kérdező kommentje:
igen a mézestea megy meg inhalálok meg én a fokhagymát nyomom meg a vitamint:)csak hogy levegőt kapjak most megkérdeztem egy dokit ő azt mondta lehet szoptatás alatt a neocitrant meg a rhinoffluimucilt!
2010. szept. 29. 09:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok. :S Nálunk a lányom is beteg. :( Én Nasivin orrcseppet használok + iszom a Coldrex forró italt. De csak mértékkel, tegnap délben ittam egyet, majd utána este egyet lefekvés előtt. Szerintem ennyi nem árthat és már határozottan jobban vagyok.
2010. szept. 29. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!