Hogyan kúrálhatom a túlzott féltékenységemet?
Tanuld meg: magadnak te vagy a legfontosabb. Önzőnek hangzik, de nem az. Ha magaddal nem vagy elégedett, ha magadat nem szereted, hogyan várhatod el másoktól, hogy fogadjanak el, és szeressenek? Hozd ki magadból a legtöbbet, amit ki tudsz, de ne legyenek lehetetlen elvárásaid. Másokkal szemben se.
Miért baj, ha másokkal is ismerkedtek? Miért baj, ha nem minden időt töltötök együtt? Miért akarod birtokolni a másik embert? ezekre válaszolj.
Én is voltam így. :/ Szakítottam, mert arra jutottam, hogy a saját életemben főszereplő akarok lenni, nem mellékszereplő. Neki a barátai voltak fontosak, hozzám nem jött el. Velük elment bulizni, (több ezer Ft), engem sehova nem vitt el, még úgy se, hogy a sajátomat én fizettem volna. Engem nem volt pénze meglátogatni (150 Ft-os buszjegybe került volna), de a haverokkal minden másnap inni mentek stb- órákig mondhatnám. Ismerem. Ez valóban nem birtoklási vágyból fakad, hanem a nemtörődés kényszeríti ki belőled. Nem vagy szeretve.
1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!