Mi lehet az a fájdalom?
Figyelt kérdés
Kb egy hete reggelente, vagy néha csak simán, ha felülök, olyan, mintha izomlázam lenne a hüvelyem környékén. A baba feje már két hete be volt illeszkedve. A mai nap este azonban sokkal erősebb lett ez a fájdalom, a hátamba is kisugárzik, és nem múlik, szinte forogni se tudok az ágyba. Mondjuk, ha megyek, annyira nem fáj, de ülve-fekve-és így mozogva nagyon. A baba ettől független aktív, amúgy most 36+5 napos vagyok.2022. júl. 19. 22:44
2/4 anonim válasza:
Bizony, nyomja. Nekem nagyon hamar fejvégű volt. Konkrétan 30. héttől a méhszájamat fejelgette....hát volt pár kellemetlen napom.
3/4 A kérdező kommentje:
Nekem is a 18. hetes uh-n fejvégű volt már, de még sosem fájt :/ Remélem azért nemsokára elmúlik, mert most tényleg nagyon fáj, és valahogy elkellene látnom a dolgaimat 😅
2022. júl. 19. 23:32
4/4 anonim válasza:
mostanra azért lejjebb került már valószínűleg, már csak a méreteiből adódóan is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!