Alhasi fájdalom a peteérés előtt vagy peteéréskor lehet/van?
Alltalaban a peteeres elott van a fajdalom. Azert van mert a pete nem csak magaban szabadul ki , hanem van egy kis folyadek is ami feszit addig mig a pete ki nem szabadul. Ha kiszabadul kijon a folyadek is ami segiti a pete mozgasat. Van akinek ez tovabb is erzekeny marad , mert iritalja a folyadek. Ilyenkor szokott tobb napos lenni a fajdalom (erzekenyseg) . na persze vannak olyanok aki ezt az egeszet meg sem erzik.
Nem tudom mi alapjan szamoltad ki mikor van pe-ed, de meg egy normalis ciklusban sincs mindig ugyan akkor 11-16 napig mozog. Ettol lesz a ciklus neha hosszabb par nappal vagy rovidebb. Ha tenyleg szeretnel babat nagyon sok jo motszer van hogy megalapisd otthon a pe-ed pontos napjat!
32 hetes kismami
Nekem is nagy az alhasi fájdalom és akkor is van a peteérés de még se jön ösze a pocaklako.
Pedig minden rendben van velünk. De sajnos lassan feladom a reményt sajnos vesztetem de ha tutok adni valami jó tanácsot adni elfogadom.
Már nincs sok remény
Sziasztok,
Nekem is vannak alhasi fájdalmaim, de csak egy oldalt és már második napja érzem.Tegnapra kellett, hogy legyen az ovuláció de a nyálkában nem volt tapasztalható és most sem,teljesen száraz vagyok.Sztem pár nappal korábban lehetett a peteérés mint ahogy a kalkulátor számolta, de akkor miért fáj a hasam alja.Nekem ez az első hónapom amikor próbálkozunk és figyelem a jeleket és nem tudom hova tenni az érzést.Mindenesetre már nagyon várom, hogy ne jöjjön meg, de talán ebben a hónapban is lecsózstam róla.:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!