Pénteken voltam 9 hetes.Ma kellene mennem kombináltteszt vérvételére, de halál eset miatt át szeretném rakatni jövő hétre. Meddig lehet ezt a vérvételt elvégezni?
Egybe csinálják az ultrahanggal a vérvételt, legalábbis nekem úgy volt egy hónappal ezeőtt. Mondta, hogy maradjak fekve, és levette a vért. Aztán egybe kellett fizetni.
Nekem magánban 44 ezer volt, 39 ezer lenne, csak ikreim lesznek, és az plusz 5 ezer ft.
2022. júl. 18. 19:17
12/19 anonim válasza:
11. Állítólag ha előbb veszik le a vért pontosabb 1-2 %-al, így néhány orvos külön csinálja. Szerintem nincs akkora gyakorlati haszna, de nekem így csinálták. Mindkettő teljesen jó.
2022. júl. 18. 19:35
13/19 anonim válasza:
Nekem az uh napján lesz a vérvétel is, akkor leszek 13 hetes és 3 napos. 8 hetesen kértem egyébként magánrendelésre időpontot, és így is csak 5 hét múlvára kaptam
2022. júl. 18. 21:21
14/19 A kérdező kommentje:
Végül elmentem tegnap. Vérvétel előtt volt egy kis uh ahol megállapították méret alapján a kort. 9hét+6 naposak voltunk tegnap. Majd ez után levették a vért. Augusztus 8.-án kell visszamennem akkor csinálják a nagy genetikai uh-t. Most 25.000ft fizettem, az uh pedig 30.000ft lesz.
2022. júl. 19. 06:33
15/19 anonim válasza:
Kérdező, te eleve úgy kértél hozzájuk időpontot, hogy mindkettőre (kombinált vérvétel+genetikai uh)?
Én a genetikai uh-t tb alapon akarnám csináltatni. Ma kértem korai kombinált tesztre időpontot egy magánorvosnál, szerencsére kaptam is, jövő hét elején megyek. Csak elbizonytalanodtam, vajon így automatikusan úgy veszik, én majd a későbbi genetikai uh-t is náluk csináltatom?
2022. júl. 19. 17:33
16/19 anonim válasza:
15. A kombinált teszt a genetikai ultrahangból és a véreredményed kombinációjából áll. Ha csak nem bólintottak rá, hogy te külön akarod, ami kicsit fura, szerintem ők úgy gondolják ők csinálják az egészet. Máshogy én nem is tudom hogy lehet. Érdekes, hogy pont az uh-t választottad tb alapon.
2022. júl. 19. 20:15
17/19 anonim válasza:
16.
Nekem csak az a fura, hogy a védőnő mondta, ha akarok kombináltat is, azt csak magánban lehet már, és ajánlotta ezt a magánorvost, hogy azt nála szokták.
Előtte mondtam neki, hogy a genetikait államiban akarom.
Hát ha úgy veszik, hogy mindkettőt kérem (mert csak így lehet, ahogy mondod), akkor nem vitatkozom velük, végül is biztos profibbak a gépeik, és nem fogok ezen filléreskedni. 🙂
2022. júl. 19. 20:34
18/19 anonim válasza:
17. Lehet, hogy lehet úgy, ahogy te gondoltad, nem akartam beleokoskodni. Csak nekem olyan furi, de ne legyen igazam. Boldog babavárást mindenkinek!
2022. júl. 19. 20:39
19/19 anonim válasza:
Hát mindenesetre majd rákérdezek, jobbat nem tudok. Köszönöm az infót és a jókívánságot! 🙂
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!