Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik, ha valaki leég...

Mi történik, ha valaki leég terhesség alatt? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Balcsin nyaralunk és hát elaludtam reggel a kertben az árnyékban és mire felkeltem a napon ébredtem … kb 9 és 10 között érhetett a nap. Nem volt rajtam fényvédő… Annyi a szerencse, hogy volt rajtam kalap, es a hasamat takarta egy fehér egybe részes fürdőruha. Olvastam ilyen horror sztorikat a neten, hogy lehámlik a baba bőre? Meg hogy a nagy mennyiségű szabadgyök képződés árt neki? Nem vagyok tiszta vörös, egy picit fogott meg a nap, de mivel elég fehér a bőröm, izgulok. Mit tudnék tenni? 15 hetes vagyok, szóval elég pici, így még ez is megrémít…

2022. júl. 18. 10:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
10-nek igaza van abban, hogy a pocakot nem érhető erős napfény! A pontos okot nem tudom, lehet akár a méhlepény miatt is, de mindig takarni kell a pocakot a tűző naptól , ez alap :)
2022. júl. 18. 12:31
 12/16 anonim ***** válasza:
90%
Ti nem vagytok rokonok a "jaj, hüvelyembe ment a levegő, mi lesz a babával" kérdés kiírójával? 😂😂
2022. júl. 18. 12:38
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Fuuu tejóisten.
2022. júl. 18. 13:37
 14/16 anonim ***** válasza:
81%
Ne lepődj meg ha a gyerek bantu néger lesz
2022. júl. 18. 14:54
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
14-es Ez jó🤣🤣Ezen mekkorát röhögtem😁😁
2022. júl. 18. 14:56
 16/16 anonim ***** válasza:
80%
Na akkor tegyük tisztába a dolgokat. Terhesen a tűző nap kerülése amiatt fontos, mert a magzatvíz felforrósodása esetén lehet gond. Ezt úgy kell értelmezni, hogy ne feküdt tűző napon, ha egy mód van rá. 9-10 között gondolom nem volt 40 fok, akkor nem feküdtél volna kint. A baba bőre nem tudom hogy jön ide.. Gondolom olyan mint amikor azt kérdezik, hogy ha csúnya emberre néz a kismama csúnya lesz-e a baba meg a többi ilyen orbitális baromság. Amúgy azzal egyet értek, hogy a hassal fordított arányban nem kellene, hogy az agy összemenjen. Légyszi ne boruljon el az agyad, ez csak rosszabb lesz. Logika, felnőtt gondolkodás terhesen is. Sokat segítene neked és a környezetednek. Minden jót nektek!
2022. júl. 18. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!