Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik, ha valaki leég...

Mi történik, ha valaki leég terhesség alatt? Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Balcsin nyaralunk és hát elaludtam reggel a kertben az árnyékban és mire felkeltem a napon ébredtem … kb 9 és 10 között érhetett a nap. Nem volt rajtam fényvédő… Annyi a szerencse, hogy volt rajtam kalap, es a hasamat takarta egy fehér egybe részes fürdőruha. Olvastam ilyen horror sztorikat a neten, hogy lehámlik a baba bőre? Meg hogy a nagy mennyiségű szabadgyök képződés árt neki? Nem vagyok tiszta vörös, egy picit fogott meg a nap, de mivel elég fehér a bőröm, izgulok. Mit tudnék tenni? 15 hetes vagyok, szóval elég pici, így még ez is megrémít…

2022. júl. 18. 10:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, ne már. Semmi baja nem lesz.
2022. júl. 18. 10:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Mégis hogy gondolod, hogy lehámlik a magzat bőre, ha téged ért a nap? Komolyan érdekel, hogy a te fejedben ez hogy játszódik le..

Nyilván nem lesz semmi baja a naptól, te pedig ne legyél ilyen paramami.

2022. júl. 18. 10:29
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
2, szerintem most betárolódik a dnsébe a leégés, és a születése után minden év július 18-án lehámlik a bőre... én sem tudom de mostmár engem is érdkel
2022. júl. 18. 10:32
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne legyél paramami és kicsit olvass értelmes dolgok után inkább ha már mindenképp olvasol ami dícséretes:D
2022. júl. 18. 10:45
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként is hámlani fog a bőre, ne erre fogd majd...
2022. júl. 18. 10:45
 6/16 anonim válasza:
87%
Édes Istenem....miért..?
2022. júl. 18. 11:34
 7/16 anonim ***** válasza:
91%
Tipikus a “nő a hasa , az agya meg összemegy” kategóriás kismama. Biológia könyveket és kismamáknak szóló felkészítő könyveket olvass inkább, van még időd képezni magad ( legalább adj esélyt a kisbabádnak hogy vele ne csinálj hülyeségeket!!)
2022. júl. 18. 11:35
 8/16 anonim ***** válasza:
87%
Semmi nem történik a babával, de te a saját egészséges érdekében kenj naptejet, ha kimész (akkor is, ha csak az árnyékba).
2022. júl. 18. 11:48
 9/16 anonim ***** válasza:
80%
Az a baj ennyi esszel szaporodnak emberek, es ezt adjak tovabb 🙄
2022. júl. 18. 12:00
 10/16 anonim ***** válasza:
17%
Nekem szólt a nőgyógyász, hogy kerüljem a napot. A napozástól a méhlepény leválhat és nagy károkat okozhat a babának a fejlődésében. (Koraszülés is pl) sokan kerülnek nyáron emiatt kórházba kismamák . Most ezt megúsztad valszeg, de legyél körültekintőbb.
2022. júl. 18. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!