Rettenetesen kívánom a bort, mennyit ihatok belőle?
Sejtem, hogy naponta nem kéne, de ha pl 4-5 naponta megiszom egy pohárral az sok? Milyen gyakran lehet inni?
28. hétben járok

#8 “ Lehet be voltal rugva amikor ezt a kerdest feltetted….”
Jaja, biztos be volt rúgva. Mert abból, hogy ezt meg merte kérdezni már csak ez következhet. Tipikus fapi*a okoskodás.
Kérdező, szerintem sem igyál rendszeresen bort, pláne 4-5 naponta. Valaki írta az alkoholmentes bort (le is lett pontozva), az szerintem is jó lehet ilyen esetre, ha csak arról van szó, hogy megkívánod. Terhesség előtt én nyáron szerettem 1-2 fröccsöt meginni hétvégén délután. Tudom, alkesz vagyok blabla. Most vettem alkoholmentes bort. Még nem próbáltam ki, de ha megkívánnám ki fogom. Szóval szerintem is jobb egyáltalán nem inni alkoholt, ettől függetlenül, akik itt ennyire nagy elánnal minősítenek a kérdésed miatt lehet, hogy csinálnak 10 más dolgot, amit szintén ártalmas és fölösleges. Csak ugye tudjuk, hogy pl. az elfogadott, ha a kismama kettő helyett eszik, viszont a havi egyszer két deci bor az szaranyaság. Ez ilyen.

A magyar ajánlásokról annyit, hogy kb csak úgy 30 éves lemaradásban vannak.
Én pl szoktam inni alkoholmentes sört is.
Amúgy meg a gyümölcsökben is van alkohol, kefirben, meg még egy csomó másban is.
Gondolom aki ezeket fogyasztja, az is alkoholista :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!