Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Rettenetesen kívánom a bort,...

Rettenetesen kívánom a bort, mennyit ihatok belőle?

Figyelt kérdés

Sejtem, hogy naponta nem kéne, de ha pl 4-5 naponta megiszom egy pohárral az sok? Milyen gyakran lehet inni?

28. hétben járok

2022. júl. 17. 16:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
En simán ittam alkoholmentes roset amikor még volt a mensesemig 2 nap de már előző nap volt egy pozitív tesztem és bár nem lehetett tudnj kémiai e vagy sem, biztos nem akartam, alkoholt fogyasztani, azóta 2 napja ittam először egy jagert, a fiam már 3.5 hónapos..
2022. júl. 17. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:
(na meg voltak ott mások is akiknek nem is akartuk elmondani HA baba ilyen korán ugye), fel se tűnt nekik hogy alkoholmentes a borom😂
2022. júl. 17. 19:00
 13/17 anonim ***** válasza:
40%

#8 “ Lehet be voltal rugva amikor ezt a kerdest feltetted….”

Jaja, biztos be volt rúgva. Mert abból, hogy ezt meg merte kérdezni már csak ez következhet. Tipikus fapi*a okoskodás.

Kérdező, szerintem sem igyál rendszeresen bort, pláne 4-5 naponta. Valaki írta az alkoholmentes bort (le is lett pontozva), az szerintem is jó lehet ilyen esetre, ha csak arról van szó, hogy megkívánod. Terhesség előtt én nyáron szerettem 1-2 fröccsöt meginni hétvégén délután. Tudom, alkesz vagyok blabla. Most vettem alkoholmentes bort. Még nem próbáltam ki, de ha megkívánnám ki fogom. Szóval szerintem is jobb egyáltalán nem inni alkoholt, ettől függetlenül, akik itt ennyire nagy elánnal minősítenek a kérdésed miatt lehet, hogy csinálnak 10 más dolgot, amit szintén ártalmas és fölösleges. Csak ugye tudjuk, hogy pl. az elfogadott, ha a kismama kettő helyett eszik, viszont a havi egyszer két deci bor az szaranyaság. Ez ilyen.

2022. júl. 17. 19:04
 14/17 anonim ***** válasza:
11%
10 liter/nap, nekem még napi egésznapos herbál használat mellett is normális gyerekem lett, és már tìz éves :)
2022. júl. 17. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
13%

A magyar ajánlásokról annyit, hogy kb csak úgy 30 éves lemaradásban vannak.

Én pl szoktam inni alkoholmentes sört is.

Amúgy meg a gyümölcsökben is van alkohol, kefirben, meg még egy csomó másban is.

Gondolom aki ezeket fogyasztja, az is alkoholista :D

2022. júl. 17. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Sztem heti egyszer-ketszer fél dl simán belefér, mondjuk én nem ittam, de reálisan nézve az olyan csekély mennyiség ami még mehet. De egész poharakkal szerintem semmikor se igyál mindegy mennyire kívánok.
2022. júl. 17. 21:59
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Mennyi tudatlan van itt, te jó ég 😂
2022. júl. 18. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!