Nagyon szeretem és rettenetesen kívánom a balatonszeletet. Ha naponta megeszek egyet ártok a babámnak?
Figyelt kérdés
2008. nov. 10. 21:42
1/6 anonim válasza:
Nem ártasz neki, egyél csak nyugodtan. Én a májkrémes kenyérre voltam kívánós, minden reggel azt ettem egész terhességem alatt.
Boldog babavárást.
3/6 anonim válasza:
én is azt eszem föleg még játszani is lehet vele most én van mikor 3db ot megeszem,engem nem érdekel ha hizok majd leadom,a másik kettö után is ladtam a 20kg!27heteske
4/6 anonim válasza:
Ez egy nagyon vicces kérdés volt! Ennyi erővel bármi árthatna a babádnak amit megeszel. Csak gondold végig!
5/6 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy olyan sok badarságot lehet olvasni az interneten, hogy mit ehet a kismama meg mit nem, hogy már én sem tudom, hogy ártok vagy nem ártok "egészségtelen ételekkel" Ha mindent betartanék amit lehet, akkor úgy érezném, mintha diétáznék keményen.
2008. nov. 11. 10:23
6/6 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan ehetsz.Még 5-öt is naponta.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!