Három és fél hónapos vagyok. Mikor fogok valamit érezni. Olyan rossz igy mintha nem is lennék terhes. Mikor?
Figyelt kérdés
2008. dec. 20. 17:05
1/5 anonim 

válasza:

Ez mindenkinél változó én a 16.héten éreztem először (első baba) de van aki csak a 21.héten legyél türelmes
2/5 anonim 

válasza:

Igen türelem.
Én csak a 18. hét végén éreztem először a picit.
A hasam is csak akkor kezdett el először látszani.
3/5 anonim 

válasza:

Én is először a 16.héten éreztem először,de pl. tesóm az 5.babáját csak a 22.hétbe. Változó! függ a bab aktivitásától,a méhlepény helyzetétől ill. a magzatvíz mennyiségétől is.
4/5 anonim 

válasza:

Szia!
Sajnos ez teljesen egyénfüggő! Én is 16. héten éreztem a babómat és már én is nagyon örültem neki. Hamarosan eljö a ti időtök is. Én már jövő hónap végén megyek szűlni és néha azt kívánom bárcsak tudnk úgy mozogni mint az elején.
34 hetesk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!